Zawodnik/cy do grania w druzynie amatorskiej (6) Zawodnik/cy do grania w druzynie amatorskiej Do druzyny ligi salezjanskiej... Gandzia team Wiosenny Tułacz 2-3 kwietnia (1) Sprawdź granice swoich możliwości - to hasło przewodnie naszych imprez.... almanak SZUKAM KLUBU PIŁKARSKIEGO!!! (1) szukam klubu piłkarskiego, mam 24lata,183,84kg, gram już kilkanaście lat, w... knucik112@wp.pl
rolki :) (4) Mam serdeczną prośbę o informację jak wyczyścić rolki przed sezonem,... kaszka.121 Darmowy fitness oraz cwiczenia dla kobiet do 25 roku zycia (4) Darmowy fitness oraz cwiczenia dla kobiet do 25 roku zycia Zapraszam do... Marta Szkolena Israeli Krav Maga w Gdańsku (5) Szkolena Israeli Krav Maga w Gdańsku GDAŃSK NAJBLIŻSZE SZKOLENIE... Michał tenis stołowy (1) Poszukuję sparingpartnera do gry w tenisa stołowego. Poziom gry umiarkowany,... omega8ksi1 Razem na basen w towarzystwie przystojnego:), całkiem w formie;) i sympatycznego niebieskookiego bruneta średniego wzrostu? (2) Razem na basen w towarzystwie przystojnego:), całkiem w formie;) i... A. Koleżanka poszukiwana !! (13) Koleżanka poszukiwana !! Od dawna myślę nad tym aby zacząć uprawiać jakiś... d.k siłownia/klub fitness (5) Cześć! Mieszkam od niedawna w Gdańsku i mam problem ze znalezieniem dobrej... A. kuras instruktora Pilates (5) organizuje grupe na kurs instruktora Pilates. Jestes zainteresowany? prosze o... kita ślub w 2012...a Euro 2012 (21) Dziewczyny, ślub mam w 2011, ale pomyślałam sobie o tych z was, które planują... sofia8 Trener z doswiadczeniem poszukiwany (5) Poszukujemy trenera z doswiadczeniem ktory poprowadzi nasz zespol i... daniville karta benefit multisport (1) Pilnie kupie kartę MULTISPORT PROSZĘ O KONTAKT gg 4167384 szatynkaa Szuak osób na miłe spędzenie czasu ! (1) Mam 15 lat i szukam miłych , zwariowanych osób na spędzenie wolnego czasu .... Daria96 Dołącze do grania w halówkę lub inne gry zespołowe np paintball (4) Dołącze do grania w halówkę lub inne gry zespołowe np paintball Dołącze do... Patryk poszukuje chetnych na paintballa 26.03 (4) poszukuje chetnych na paintballa 26.03 witam, poszukuje chetnych do... marcin wieżyca narty - wspólne wyjazdy. (2) wieżyca narty - wspólne wyjazdy. poszukuję zmotoryzowanego partnera do... narty Dołączę się do gry w siatkę (7) Dołączę się do gry w siatkę Witam Tak jak w temacie dołączę się do... Krzysztof Andrzejewski RED BOX (6) RED BOX Szukamy zawodników do gry w lidze RED BOX,drużyna nazywa się... Oskar