Skoki Spadochronowe Tandemy Bez Badań i Kursów Pomysł na Prezent Walentynkowy Promocja (6) Skoki Spadochronowe Tandemy Bez Badań i Kursów Pomysł na Prezent... stanisław rolki (2) czy ktoś wie gdzie mozna oddać rolki do czyszczenia??? będę wdzięczna za... kaszka121 Rolki - pierwsze kroki (1) Witam! :) Jest ktoś chętny do pomocy w nauce jazdy na rolkach? :) 26-letnia... Honia
paintball gdańsk są chętni? (3) paintball gdańsk są chętni? witam, poszukuje ludzi z własnym sprzetem na... marcin Siatkówka Gdańsk (6) witam, Czy może ktoś z Was orientuję się gdzie odbywają amatorskie... Justa MMA DLA GIMNAZJALISTÓW!!!! na Witominie (2) MMA FIGHT CLUB MAD DOGS GDYNIA zaprasza młodzież!!!! na treningi MMA Po... Bartosz Chyrek Tenis (4) Tenis Szukam kogoś z Gdańska chętnego do pogrania w tenisa (płeć bez... Karol Tenis (2) Hej. Szukam partnera (kę) do gry w tenisa ziemnego. Aga21 Bieganie.. (19) Bieganie.. 23-latka, chętnie pobiegam, albo godziny bardzo poranne, albo... ONA Kto chiałby grać w tenisa (1) Witam. Mieszkam w Gdański chciałabym ponownie zacząć grać w Tenisa, ale... Mari78 Siatkówka (19) Witam, znajdą się chętni ludzie do grania w siatkówkę? Najlepiej weekendy,... TPS Rumia wypad w Tatry (1) Hej:) mam 26 lat i jestem z gdyni. szukam osób z trójmiasta, które planują... dd Judo w Gdańsku ...gdzie? (2) Witam ! Interesuje mnie judo na terenie gdańska . gdzie mogłaby trenować... martam300 Bilety na Benefis Małysza (1) Witam, sprzedam dwa bilety (sektor A) na sobotni Benefis Adama Małysza,... darudy warunki na deptaku- rolki (12) kto widział może jak wygląda deptaczek na morzem? da się już śmigać na... Marta Pure fitness-w klifie -ktoś coś wie????????? (2) czy wyrobią się do 1 ,04 ? Podobno sauny nie będzie,jukari tez nie. Co dalej? ma Zagram w piłkę (2) Zagram w piłkę Przyłączę się do ekipy grającej w piłkę nożną. Najchętniej w... Janusz Jazda na rowerze (2) Jazda na rowerze W dużym skrócie. :) Zapraszam na całodniową wspólną jazdę... Johnny B. SIŁOWNIA I AEROBY KTO SIĘ PRZYŁĄCZY MORENA (6) WITAJCIE DZIEWCZYNY OD JAKIEGOŚ CZASU WYKUPIŁAM SOBIE KARNET , 3 RAZY W... magdalena86 Gdzie kupię rower używany miejski holenderski w Gdańsku? (6) Polecacie kogos sprawdzonego? Zeby rower byl sprawdzony, gotowy do jazdy... monika