Krav-maga sopot nowa sekcja (6) Krav-maga sopot nowa sekcja Trwa nabór do sekcji Krav-Maga w Sopocie, Start... Filip i Krzysztof Osobista Instruktorka Fitness z dojazdem do domu! (1) Witam, jestem instruktorką fitness z uprawnieniami państwowymi i oferuję... Agnieszka Gdzie na doskonalenie pływania? (5) Hej Chciałbym trochę podszkolić się, jeśli chodzi o styl pływania - tzn. coś... adam
Gratka dla kolekcjonear gadżetów Arki Gdynia (2) Gratka dla kolekcjonear gadżetów Arki Gdynia Witam, mam do zaoferowania... skrzynia85 Wyprawa rowerowa Dolina Renu - Alzacja (1) cześć! poszukuję chętnych na rowerową wyprawę doliną Renu. wyjazd organizuje... kasia87 Karnet do Aquapark Sopot o wartości 300 zł (2) Karnet do Aquapark Sopot o wartości 300 zł Karnet do Aquaparku w Sopocie o... Maciej Film: Nowy terminal w Rębiechowie w maju 2012 r. (2) <a href="http://trojmiasto.tv/-476.html">Nowy terminal w... trojmiasto.pl Rajd nordic walking (2) Rajd nordic walking SERDECZNIE ZAPRASZAM NA RAJD NORDIC WALKING PIESZYMI... Katarzyna Mistrzostwa Europy (1) Witam mam pytanie czy ktoś się z was może wybiera na Mistrzostwa Europy w... ania Kubek kibica arka gdynia tylko 13 zł (5) Kubek kibica arka gdynia tylko 13 zł Witam Mam do zaoferowania kubki dla... Grzegorz Spotkanie z Piłkarzami Lechii Gdańsk. Dzisiaj SOPOT. (1) Harmonogram spotkań: -3 marca (czwartek), w godz. 17.00 - 18.00 - Alma... Kibic Tenis ziemny (18) Tenis ziemny Szukam chętnych (ej) do gry w tenisa ziemnego. Posiadam własny... Leszek Sala do gry w piłkę halową (3) Gdzie na terenie trójmiasta można pograć w piłkę halową? Prosił bym o... Cas tenis stołowy (3) szukam kogoś do pogrania 1 -2 razy w tygodniu jestem z Gdyni -Pogórza mam... agrawka piłka ręczna (1) Witam z miła chęcia bym pograla jesli jest taka mozliwość to prosze o kontakt... ania aerobik step (5) Aerobic-step w każdy pon i śr godz 19:00 Dom kultury ul. Śląska 66b... agnieszka sport 21 wieku (1) potrzebuje jak najwięcej informacji o sporcie w trójmieście szczególnie o... Kacper Śliwiński Sukces gdańszczan w MMA (1) W sobotę 26 lutego w Przodkowie odbyła się dwunasta edycja Polskiej Ligi... Akademia Sarmatia Koszykówka rekreacyjnie gdynia? (31) Chciałbym się dowiedzieć czy byłyby/są osoby grające rekreacyjnie w... tropez potrzebuje ktoś dwóch graczy do kosza?? (1) moze byc sopot, gdynia kontakt gg: 2589071 255