Klub siatkarski dla dziewczyn (1) Witam szukam klubu w którym mogłabym trenować siatkówkę . rocznik 97 czy... Gość . Klaudia Kobietka do siatkówki.. (1) Witam.. Szukam dziewczyny/kobiety do wspólnej gry w siatkówkę.. :) tzn teraz... MamaKlaudii ZJAZD NA BELE CZYM 2011 (1) Serdecznie zapraszamy na zawody ZJAZD NA BELE CZYM na Łysej Górze! Zawody... dejw
FAMILY CUP 2011 (1) JUŻ W TĄ NIEDZIELE NA ŁYSEJ GORZE W SOPOCIE ODBEDĄ SIĘ MISTRZOSTWA... dejw Fajny sportowiec szuka parterki (2) Fajny sportowiec szuka parterki HEJ JESTEM 33 LETNIM CIĘŻKO TRENUJĄCYM... ADRIAN Film: Donald Tusk z wizytą na PGE Arenie Gdańsk (3) <a href="http://www.trojmiasto.tv/-1142.html">Donald Tusk z... trojmiasto.pl Strzelnica w Schronie - Gdynia (2) Czy ktoś się orientuje czy owa strzelnica jeszcze istnieje? Chciałbym... MarianoItaliano Karnet do Klubu Fitness Kolaseum (3) Witam Czy ktoś byłby zainteresowany karnetem do klubu Fitness Kolaseum w... magdap000 Snowboard (1) Hej, poszukuję kogoś, kto przy okazji pobytu na Łysej Górze w Sopocie, mógłby... Marta silownia dla kobiet (4) Od dawna myślę nad tym , żęby zapisać się na siłownie . Czy ktoś orientuję... marta Tenis stołowy (4) Tenis stołowy Witam, szukam chętnego do gry, raz -dwa razy w tygodniu.... home koszykówka (3) witam, w niedziele o 10:15 gramy fajna ekipa w Gdyni w kosza przez 1.5 h, czy... pele1 Tenis stołowy (2) Pograłbym trochę- Gdańsk Chełm. Deska Tibhar, gumy sriver G3 FX. Nr GG 1073991 Stefek2 Piłka nożna ,paintball dołączę (16) Piłka nożna ,paintball dołączę Dołączę lub zorganizuję halę do pogrania w... xzxzx DZIEWCZYNY I KOBIETY DO RUGBY (1) Witam serdecznie zapraszamy do sekcji rugby R.C. LECHIA GDAŃSK. Ladies Lechia... Kapitan Foka BIEGANIE MORENA (1) Hej, szukam towarzysza, który chcialby tak jak ja zaczac przygode z... asia siatkóweczka (2) witam jestem równiez zainteresowana gra w sietkówe byle w Gdansku i najlepiej... malutka piłka nożna zimą!! (1) Szukam jakiejś ekipy która chciałaby wynajmować jakąś sale żeby pokopać... Ciinek SZUKAM SIŁOWNI*** (3) Niedawno przeprowadziłem się do Gdyni i jeszcze nie znam mista. Czy ktoś... Marek Szukam obozu dla 14 latki - jazda konna, pomorskie. (2) Moze ktos zna fajne obozy letnie połączone z jazda konna dla młodziezy,... mz