Basen (2) Mam do sprzedazy karnet na basen (Zespol Szkol Energetycznych ul. Mikolaja... K.G. NARTY/SNOWBOARD/ ŁYSA GÓRA (1) Zapraszamy wszystkich na oficjalna strone łysej góry :) Polub ją na facebook... Dave tenis rekreacyjnie (8) chetnie pogram w Gdyni lub Sopocie z osoba na podobnym poziomie, ja -... m.
Ping pong (3) Hej wam:) Kto jest chętny pograć .... i ma stół:) ..ja bym chętnie popykał ,... domin Klub Miłośników Siatkówki Zaprasza (1) Witam serdecznie. Klub Miłośników Siatkówki zaprasza chętne osoby do... KMS KOSAKOWO antek tesc (3) Jak w temacie szukam w 3 mieście Kumacie wiedza o co chodzi :) siem Thomas Grool (2) Opinie do zdjęcia: <a... trojmiasto.pl namiot 4os.+spiwor+karimata NOWE!PILNE! (2) namiot 4os.+spiwor+karimata NOWE!PILNE! sprzedam nowy namioit kolor zielony... beata NABÓR DO SEKCJI LEKKIEJ ATELTYKI!!!! (1) klub lekkoatletyczny MMKS Gdańsk ogłasza nabór do sekcji lekkiej atletyki na... krzysiek Sparing partner 66-88-44-554 (2) Sparing partner 66-88-44-554 Witam szukam kogoś do sparingów mieszane... JAREK prywatny trener kulturystyki, fitnes, sztuk walki,ogulnych zajeć ruchowych oraz porady z dietetyki i suplementacji (8) prywatny trener kulturystyki, fitnes, sztuk walki,ogulnych zajeć ruchowych... Arek Klub Miłośników Siatkówki Zaprasza! (2) Klub Miłośników Siatkówki Zaprasza! Witam serdecznie. Klub Miłośników... KMS KOSAKOWO Piłka nożna / Piłka ręczna dla kobiet (2) Poszukuję klubu bądź osób, które tak jak ja interesują się piłką ręczną bądź... Sonita piłka nożna (10) piłka nożna bardzo chetnie pogram wieczorami w pilke ,licze sie z kosztami... a szukam hali i informacji o wynajęciu (2) mam pełny skład płace z góry za miesiąc,1 sesja 2h/tydz., nie w weekend capitan Treningi tenisa ziemnego ,wynajem hali tenisowej (1) Doświadczony trener tenisa z własną ogrzewaną halą poprowadzi Cię do... trener Bogdan Ł. Szukam innych chętnych dziewczyn-krejzolek do wspólnego uprawiania sportu! :) (2) Jestem 25-letnią szaloną dziewczyną z okolic Oliwy i szukam drugiej takiej... maggy tenis ziemny (2) szukam kogoś kto by mnie nauczył grać w tenisa ziemnego :) violetta.b Siatkówka bez opłat, zapraszamy (1) Witam serdecznie. Klub Miłośników Siatkówki zaprasza chętne osoby do... Macias pewny mecz dzis! (1) http://dkmp1976.blogspot.com/ juz dzis !2 luty 2011r.Pewny Mecz ht/ft kurs... fsa