Kickboxing. (3) Witam, otóż mam pytanie, gdzie mogłabym zapisać się na kickboxing w Gdańsku?... Tripitaka BIEGANIE!!! (1) Jesli jest ktos zainteresowany tym zeby uprawiac sport jakim jest bieganie na... SUCHY Szukam kumpla/kumpli na siłownię. Ja - Marek, 24 lata (6) Szukam kumpla/kumpli na siłownię. Ja - Marek, 24 lata Witam. Niedawno... Marek
nordic walking (1) Witam. Szukam chętnych osób do uprawiania nordic walking. Wszystkie chętne... Paweł SIATKÓWKA (2) SIATKÓWKA Witam z chęcią dołączyłabym do jakiejś grupy która na terenie... KAMILA Żeńska siatkówka amatorska (1) Poszukujemy dziewczyn / pań chętnych do gry w siatkówkę na sali na Przymorzu... jasna Ping pong (8) Czy ktoś wie gdzie w niedziele można zagrać w ping ponga w gdańsku MIKI Poszukuję Instruktora (6) Poszukuję Instruktora Witajcie Panowie. Poszukuję miłego Pana, który nauczy... Agatka Gokarty (1) czy jakies ekipy ścigają sie na gokartach? Chętnie dołącze do jakiegoś Iron... mlodyrex Szukamy chętnych do gry w lidze salezjańskiej (7) Jeśli ktoś miałby ochotę dołączyć się do drużyny grającej w lidze... lokistg Gdzie w trojmiescie a szczególnie w Gdańsku lodowiska? (3) ogolnodostępne, bezplatne, oświetlone i odśnieżone? Pewnie zaraz kros mi... jona koszykowka-dolacze (2) czy jakies ekipy graja w kosza i szukaja kogos do gry? jesli tak to prosze o... pele1 koszykoeks-dolacze (1) czy jakies ekipy graja w kosza i szukaja kogos do gry? jesli tak to prosze o... pele1 Maskotki Euro 2012 (5) Opinie do zdjęcia: <a... trojmiasto.pl trener osobisty (1) Witam, Poszukuję kogoś kto poprowadzi mi trening który pozwoli mi... Pozytywna Fotografia Odsprzedam karnet na basen-Morena (2) Witam odsprzedam karnet na basen na Morenie przy Szkole Podstawowej na... ga700 Nowa sekcja Capoeira w Gdansku (1) Masz już dość nudy ? Chcesz zmienić swoje życie ? To właśnie miejsce dla... Capo gierka (1) Zapraszam chętnych do gry w poniedziałki o godz. 18.00 na halę Technikum... Paweł rajd zimowy 2011 (1) potrzebuje szczegółów odys Siłownia w Gdyni (16) Szukam jakiejś fajnej siłowni w Gdyni, najlepiej gdzieś w centrum, ale nie... joko