Sprzedam buty Nike i Adidas (1) Mam do sprzedania 2 pary butów Nike Adidas nowe rozmiar 45 meskie kontakt... pini Ekipa 6 osob do grania na hali w sobote! (5) Ekipa 6 osob do grania na hali w sobote! Hala miesci sie na Chełmie , gra w... :) Gdzie mozna nauczyć się gry w tenisa ziemnego w Gdańsku ? (3) Może ktoś poleci dobrą szkołe tenisa w gdańsku ? Piotrek
piłka chylonia-cisowa (3) piłka chylonia-cisowa zbieramy ludzi do grania w nogę. Okolice... eeee piłka nożna (5) bardzo chetnie po pracy pogram w pilke,oczywiscie licze sie z kosztami... tymon narciarstwo biegowe - zawody ? (2) Witam , Czy gdzieś w okolicach trójmiasta są jakieś zawody w narciarstwie... Mk Partnera do salsy (2) Partnera do salsy Hej:) Poszukuję partnera do salsy w wieku od 20 do 26 lat... prywatne Kupię buty do nart biegowych sns profil r.39 (2) Kupię buty do nart biegowych do wiązań typu sns profil w rozmiarze 39 z... 3oko Gdzie w trójmieście są lodowiska? (2) To pytanie przede wszystkim do zarządców iwydziału sportu i rekreacji w UM.... jona Euro 2012 (1) Witajcie, Jako, że Gdańsk jest jednym z czterech głównych miast gospodarzy... Bartek Siatkówka, hala, propozycja, Gdańsk (31) Czy byłby ktoś chętny do gry w siatkę, godzinami wieczornymi? Jeżeli udałoby... jaaa Kupię używany rower treningowy lub orbitreka ;-) (1) kontakt na meila: psygidus@wp.pl palla86 Szukam koleżanki z umilowaniem do Sportu (1) Witam, szukam koleżanki, która lubi SPORT (w wieku 18-25lat), mam 24 lata,... Jarek giełda w hali oliwa (3) czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy giełda narciarska w hali jest otwarta i w... rafał indywidualna nauka tańca (2) Poszukuję namiarów na osobę, która udziela indywidualnych lekcji tańca- nie... mm Zbubiono składany nóż Ka-Bar (Boba Doziera) (2) Witam, 23 października, najpewniej w okolicach klifu w Gdyni Orłowie zgubiłem... netpost@mailplus.pl Ćwiczenia z piłka rehabilitacyjna (2) Witam! Mam pytanie czy zna ktos moze fajne cwiczenia z ta pilka? chodzi mi o... mamasandry Nauka gry w tenisa dla dzieci i dorosłych (4) Witam. Jestem zainteresowany podjęciem nauki gry w tenisa, może być w grupce... aston 75 tenis (5) POTRZEBNA PARTNERKA DO TENISA . KOOEDUKACYJNNA GRA WYZWALA BARDZIEJ POZYTYWNE... PIOTR Gdzie jeszcze można wynająć salę w Gdańsku?? (1) j.w. Potrzebujemy sali do koszykówki. Bardzo proszę o info bo już nie mam... Karolina