Kandydaci na pedagogów ulicy poszukiwani (1) Nie musisz być po/na pedagogice. Liczy się silna osobowość, wytrwałość,... Gosia Karnet AKADEMOS (3) Sprzedam (za 120 zł) karnet do klubu fittnes AKADEMOS w Gdańsku - 12 wejść -... EMO gdzie mogę pograc w piłkę ręczną? (1) Wakacje dopiero się zaczęły ale już trochę mi się nudzi. Czy ktoś wie gdzie... adam
Wycieczka Rowerowa (1) Zapraszamy wszystkich chętnych: dzieci, dorosłych i starsze osoby na rodzinny... Znaczek Poranna gimnastyka (pilatech&streatching) - ulga dla ciała i ducha! (1) Zapisy na poranne zajecia odbywające się od pon do pt w godz od 8.00-9.30 .... elaine-25@o2.pl Sprzedam 2 nowe rowery górskie LONGWAY Koła 26 cali (1) Sprzedam 2 nowe rowery górskie LONGWAY Koła 26 cali - grube opony,felgi... xxx pilka nozna (1) Hej szukam ludzi lubiacych pograc w noge..mieszkam w gdyni wiec fajnie byloby... kamil Gry online (3) Znacie jakieś fajne gry internetowe online? Ja znalazłem zabawę żużlową :)... Jeson Jesonowski Spawanie pod wodą (1) Witam. Czy ktoś może wie gdzie w Trójmieście można zrobić kurs spawania pod... dirmiuo Encounter w Trójmieście! (1) ENCOUNTER - to najbardziej popularna na świecie sieć ekstremalnych gier... Aleks_P warsztaty jogi (3) Zapraszamy na WARSZTATY – JOGA DLA ZDROWIA prowadzone przez... joga3miasto nnt Zużel lotos gdańsk (5) Czy wie ktoś może kiedy i czy są jeszcze sprzedawane bilety na jutrzejszy... Gloria Kto pogra w siatkówkę (1) Szukamy przeciwników - amatorów do gry w siatkówkę plażową. Chcemy dobrze... Jurand Kto pogra w siatkówkę (1) Cześć! Szukamy przeciwników (amatorów) do gry w siatkówkę plażową. Chcemy... Maćko Kto ze mną poćwiczy?;) (7) Hej dziewczyny:).....mam zamiar od początku lutego zapisać się gdzieś na... Marta Shaolin Kung Fu - Gdynia (1) Gdyńska Szkoła Shaolin Kung Fu zaprasza na treningi. Zajęcia odbywają się... PJB Puma Running (3) Zapraszam wszystkich chętnych którzy chcą troszkę pobiegać na czwartkowe... uczestnik Szukamy sparing-partnera Mosty k Gdyni (1) Witam. Szukamy kogoś kto pograłby z nami sparingi na nowoczesnym boisku ze... Maciek piłka nożna w Gdańsku (8) Witam, chciałbym grac regularnie w noge w gadnsku np raz w tygodniu. Czy... marcin szukam ludzi (2) szukam ludzi do pokopania w pilke w gdansku numer gg 5511737 loki