kto chce się zapisac ze mną na fitness do spójni??? (4) kto ma ochote się zapisac na fitness do "Spójni"??..jest to fitness klub z... sangwina Kto na Fitness albo rowerek ??? :)) Gdańsk :) (2) Hej :) Szukam chętnych dziewczyn ktore tak jak ja chcą zaczac chodzic na... Kaś Obóz dla DZIECI Kung-Fu od podstaw - LATO 2009 (1) Latem 2009 Akademia Chińskich Sztuk Walk SAN-BAO organizuje obóz Kung-Fu dla... Akademia SAN-BAO
Marka Wojak i Bullit KnockOut Promotions podpisały umowę sponsorską (1) Cześć, W imieniu marki Wojak chcieliśmy Was poinformować, że podpisaliśmy... MARKA_WOJAK PIERWSZE KROKI W FITNESSIE -ZAJęCIA DLA NAJMLODSZYCH (1) Zapraszam na zajęcia z aerobiku gimnastyki dla dzieci w wieku od 4,5 latek.... Anna kto gra w STS-ach? (1) niech spróbuje tutaj... http://urlcut.com/sprawdzto Igor_STS baseball w gdańsku (1) czy ktoś wie czy w gdańsku jest jakis klub baseballowy? zmora GDZIE OBEJRZEC BRACELONA-CHELSEA, pomoc! (2) Prosze o pomoc!! Gdzie mozna dzis obejrzec barcelona-chelsea w gdansku. Jesli... ramar Sokker Manager - internetowy manager piłkarski (2) Witajcie, pragnę wam przestawić piłkarskiego managera online ,który niedawno... brokus Monster Truck Show (1) Sprzedam 1szt zaproszenie VIP(w tym catering - bankiet, upominek, spotkanie z... Asia otwarte boicha do koszykówki (2) Ludziska gdzie mozna w 3city pograć w kosza. Szukam fajnych boisk w miarę... Basketball Player BARCA - CHELSEA (2) Witam. Mam pytanko do interesujących sie sportem :p gdzie mogę dziś obejrzeć... basey Puchar Europejski w Gdańsku - Futbol Amerykański! (1) Już w sobotę na stadionie Gdańskiego Ośrodka Kultury Fizycznej, drużyna... Seahawks WIELKA GALA BOKSU 09.05.2009 r. - GDYNIA (1) 9 maja bieżącego roku, w nowej Hali Widowiskowo-Sportowej w Gdyni, przy ul.... niko STEELDART W DONEGAL GDYNIA (2) Zapraszam wszystkich chętnych do wzięcia udziału imprezie darterskiej na... dzidacz SIATKÓWKA GDYNIA (1) Witam Wszystkich Chciałbym zorganizaować grania w siatkówkę na sali od... MOLEK Gdańsk w drodze do Euro 2012 (3) Gdańsk w drodze do Euro 2012 LETNICA możliwość zobaczenia Letnicy z... trojmiasto.pl Taniec z tancerką "Tańca z Gwiazdami" (1) Od maja ruszają kursy tańca z Agnieszką Pomorska znaną z "Tańca z Gwiazdami".... Stardance taniec (1) słuchajcie tancerze, usłyszałam piękną piosenkę do której zatanczyc mozna... okruszek_ agroturystyka nad jeziorem (1) szukam spkojnego miejsca nad jeziorem - najlepiej z wyżywieniem basia