Organizowanie wycieczek rowerowych przez internet (1) Witam! Nie chcę, aby ten temat był potraktowany jako spam. Chciałbym... wyjdznarower szukam klubu pływackiego (1) witam! Szuka klubu pływackiego w Gdyni dla młodzieży. Wie ktos może gdzie... kasiamag piłka ręczna (4) może ktoś się orientuje gdzie w gdańsku jest gimnazjum sportowe z piłką... kasia
Gimnastyka dla kobiet w ciąży ! (1) Zapraszam kobietki w ciąży do aktywnego oczekiwania na przyjście maleństwa.... Instruktorka Darts - pomysł na utworzenie ligi (3) Szukam sympatyków darta z Gdańska w celu utworzenia ligi, ewentualnie do... gazdart Akademickie Mistrzostwa Trójmiasta w Adventure Racing - 28.03 (1) http://www.adventurerace.yoyo.pl Mamy zaszczyt zaprosić wszystkich... AWFiS Partner do squasha (2) Witam Grywam w squasha z różną częstotliwością. Ostatnio mam dłuższą... Karol 1% na organizację pożytku publicznego (1) Witam. Ponieważ najwyższa pora na rozliczenie się z fiskusem, a mianowicie... Flota Gdynia Menadżer piłkarski online (1) Pojawiła się nowa gra online futbolcup.pl Ten menadżer piłkarski to rarytas.... Juri Poranne zajęcia jogi w Gdyni! (1) Od marca ruszaja zajęcia poranne!!! W Małym Kacku, poniedziałki godz... asia81 szukam ludzi na wypad - karkonosze 1dzien (1) Witam Z 3 znajomych ( parka i ja) planujemy w weekend 14 marca wybrać się... krzysiek Pub z TVP Sport (1) witam, wie ktoś może gdzie w Gdańsku lub Sopocie jest jakiś pub z tvp sport,... Marcin szukam osoby do wzajemnej asekuracji (2) witam. Mam 15 lat i szukam osoby w podobnym wieku, która chodzi lub chciałaby... kasiamag Pilates (3) Czy gdzies w Gdansku mozna chodzic na ten rodzaj gimnastyki? Prosze o info.... Kropelka Śniegołazy 2009 28.II.2009 (3) To wprawdzie nie impreza na orientację, ale do tego działu chyba najlepiej... Toff AKK GDAKK siłownia (1) Gdzie w okolicach Dolnego Miasta/Centrum/Przeróbki można znaleźć siłownię? M. Gdzie w 3City można pograć w kosza? (2) Gdzie w 3city można pograć w kosza - może być oczywiście boisko na świeżym... Basket Fan Agnieszka Pomorska - uczestniczka "Tańca z Gwiazdami" uczy w trójmiescie (2) Studio Tańca Stardance prowadzone przez Agnieszkę Pomorską prowadzi nabór do... tancerka Amatorska Liga Piłki Halowej (3) Witam Już 1 października rusza Amatorska Liga Piłki Halowej w Gdyni, jeśli... Arteus XXXV Nocne Marsze na Orientację "Manewry SKPT" (1) Studenckie Koło Przewodników Turystycznych w Gdańsku zaprasza na: XXXV... Hubert