Swojski Smak

Restauracje Catering

Gdańsk, Jana Heweliusza 25/27

Problemy gastryczne (1) Poszlismy do restauracji z checia przedstawienia typowo polskich dan... ruta82 Bardzo miła atmosfera (1) jesteśmy jako szkoła po raz 9-ty w tym lokalu... i nigdy się nie... Jolanta Bławat ulubiona restauracja dzieciaków (1) Mam pięcioosobową rodzinę(troje dzieci:) - sami wiecie, w tej sytuacji... magdalena
Nigdy wiecej !!!!!! (1) Calkowicie zgadzam sie z opiniami pani Niny i pana Michala. Wlasciciele pod... Adam przychylam sie do opinii Michała (1) W kwestii cen i wiekości posiłków zdecydowania się zgadzam z opinią. Od... Nina Konrad - opinia (1) Dziś ze znajomymi 6 osób poszliśmy na przepyszny obiad. Mimo natłoku ludzi... Konrad Hmmm..... (1) bardzo lubię tam przyjeżdżać, praktycznie każdy weekend w piątek wieczorem... Adam z Gdańska Michał - opinia (1) Jadam (łem) tu od lat 4. Początki były fantastyczne. Miła obsługa, pyszne po... Michał uwielbiam tę restaurację! (1) Jestem stałym bywalcem restauracji i prawdę mówiąc nie rozumiem klientów,... Ania Polceamy (1) To była nasza pierwsza wizyta w owej restauracji. Jedznie było bardzo... Aga Nigdy więcej!!!!! (1) Zamówiony żurek odgrzewany w mikrofali,zamiast gorący to warstwa ciepła i... Degustator Poprawa (1) Była to moja druga wizyta w tej restauracji. Po pierwszej nie miałem zamiaru... Puder porażka (1) Szczerze odradzam! wystrój i obsługa do zaakceptowania ale jedzenie, OKROPNE!... yoli rozczarowana.... (1) byłam z rodzinką na obiedzie, niestety wyszłam rozczarowana, spodziewałam się... Monika Żurek? (1) Zamówiłem dzisiaj żurek. Dużo kiełbasy, jajko, ziemniaki na dodatkowym... Maciek stały bywalec (1) jako, że chodzę tam od samego początku i mam już pewien dystans-napiszę o... Krzy$iek Super (1) Bywam w Swojskim smaku .Jedzenie dobre -pyszne dania z pieca.Obsługa super... iwcia Warto znaleźć inną restaurację (1) Przychodziłam tam z rodziną na niedzielne obiadki, niestety jednak od... Marta Mozna polecać (1) Przyznaję rację Tym, którzy twierdzą, ze porcje się zmiejszyłt - to prawda!,... Dorka wspaniale miejsce nawet na jedzenie codziennie (1) Jemy tam od kilku miesiecy, min 1/tydzien. Przystepne ceny, ogromne porcje... Jarek