Swojski Smak

Restauracje Catering

Gdańsk, Jana Heweliusza 25/27

Tylko zupa....dla dziecka (1) Mowia,ze rosol to prosta zupa...a jednak to chyba wyzwanie,gdyz nie kazdy... klientka i Znawca kuchni Nie polecam (1) Jedzenie zimne, nie doprawione, a ziemniaki wysuszone. W daniu... gość Nie polecam! (1) Porcja mała raczej dla dziecka, duża niewiele większa. Jakość potraw... I.
a ostatnio bylo fajnie (1) powinni zmniejszyc talerze bo ledwo co moglem znalesc swoja poledwice ktora... michal super miejsce (1) Jestem naprawdę miło zaskoczona! Swojski smak ma pyszne jedzenie, dobrej... Paula ekipa PROMIL;) - opinia (1) bardzo ,,smacznie,, i miło spędzony czas;) niespotykanie uprzejma i rzeczowa... ekipa PROMIL;) Niezapomniana kulinarna przygoda? (1) "Wizyta u nas stanie się dla Ciebie niezapomnianą kulinarną przygodą."... Maciej Masakra (1) Nie jestem wybrednym klientem ale to co mi tam podano to jakaś masakra.... Bartek super (1) przyjemnie i pysznie w rozsadnej cenie gosia nic nadzwyczajnego. (1) ostatnim razem, okolo tydzien temu jedzenie które mi podano było bez smaku.... Oskar Polecam (2) Czysto, kulturalnie, smacznie i szybko. Na boku starówki, więc hałasu nie ma.... Jerzy Zawsze lubiliśmy latem od czasu do czasu wpaść do Swojskiego Jadła (1) i posiedzieć w obszernym ogródku, ale już więcej się tam nie wybierzemy.... Mamma Co sie stalo? (1) Cieszylem sie jak uslyszalem ze znow pojdziemy do swojskiego smaku. Pamietam... Pss Od lat trzyma poziom (1) Nowe restauracje powstają i znikają, a Swojski Smak wciąż się trzyma i wciąż... Iza Swojsko i PYSZNIE! (1) Swojski Smak to restauracja, do której zawsze chętnie wracam. Wystrój jest... Edyta Swojskość bez udawania (1) Restauracja Swojski Smak ma w sobie coś co urzeka. Wystrój nawiązuje do... Agata Miejsce godne polecenia (1) Dzisiaj odwiedziłam po raz kolejny restaurację Swojski Smak. I kolejny raz... Małgorzata Rodzinnie i smacznie (1) Jedna z niewielu restaurcaji, gdzie miło spędzą czas zarówno zakochani, grupa... Maria Wyjątkowa! (1) Naprawdę wyjątkowa restauracja - niewiele takich w Trójmieście! Przytulny... Kasia Niestety duże rozczarowanie (1) Zostaliśmy skuszeni podczas poczęstunku na ulicy przez kelnerkę promującą... Asia