Swojski Smak

Restauracje Catering

Gdańsk, Jana Heweliusza 25/27

super jedzenia !!!!! (1) Polecam. Super jedzenie, świeże i dobre, a do tego naprawdę niedrogie. Wojciech Błaszkowski Dokładnie!!! o co chodzi ?? (1) Podpinam do postu poniżej, ponieważ czytam i nie dowierzam widząc negatywne... Logik Restauracja na wysokim poziomie (1) Po raz kolejny odwiedziłam restauracje Swojski Smak z rodziną. Muszę... Krystyna
JEDZENIE MASAKRYCZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) W Gdańsku jest naprawdę duży problem odnośnie zjedzenia dobrej kolacji z... Blue O CO CHODZI????? (1) W Swojskim Smaku miałam przyjemność zjeść kolacje w towarzystwie moich... klientka Jak zawsze super (1) Od kilku lat organizowałem comiesięczne spotkania firmowe w Swojskim. Po 4... mik Nigdy więcej (1) Jako stała kiedyś klientka, przykro pisać, ale tzw. restauracja 'Swojski... biedronka Szczerze nie polecam... Porażka... (1) Na wejściu pani kelnerka przywitała nas kiwnięciem głową w kierunku stolików,... Rozczarowani Nie polecam! (1) ZMIANY NA GORSZE. Kiedys bywalam z ukochanym bardzo czesto, niestety, kiedy... A i J. gdzie ten swojski smak sprzed lat? (1) Jeszcze parę lat temu była to jedna z lepszych jeśli nie najlepsza... Lena Kiedys a teraz - teraz juz nie polecam (1) Kiedys, z 2,3 lata temu, super, teraz jakas porazka, hamburger w wydaniu xxl... Ad. NIE POLECAM - ostatni raz tam byłem (2) Obsługa fatalna - nieprofesjonalna, niemiła i bez interakcji z goścmi... F Dno. (3) Dno, dno jeszcze raz dno. dno Gdańska restauracja to cwaniactwo i chciwość (1) Jestem mieszkańcem Gdańska i stałym bywalcem tej restauracji. Do dzisiaj. To... Andrzej Tragedia. (2) Ceny - niestety jak za zboże. Jakość - twarde, raniące podniebienie kurczaki,... MZ Konkurencja nie śpi... (3) ... określenie mojej wcześniejszej recenzentki, że restauracja bardzo się... Cogito Widać postęp i wyobraźnię !! (1) Zacznę od tego, że od jakiegoś czasu weszły fajne karty "wkładki", które... stały klient ODRADZAM! (3) Jedzenie było zimne i nie dobre! Jestem stałym klientem gdyńskiego swojskiego... Tomasz Polecam w 100%. Naprawdę warto! (1) W imieniu własnym, organizatorów, a przede wszystkim gości pragnę serdecznie... Marcela polecam w 100% (1) wiadomo ze na forach czesciej pisza ci niezadowoleni dlatego postawnowiłam... Gosia