Swojski Smak

Restauracje Catering

Gdańsk, Jana Heweliusza 25/27

Popsuło się :( (1) Jakieś 4-5 lat temu to była fajna restauracja w centrum Gdańska. Niestety... sandrik1 drożyzna jakich mało (1) cena wody mnie powaliła.... 10 zł za 0,5 litra wody mineralnej. rabunek w... smakosz zdziwko (1) zdziwienie mnie nadal ogarnia. ostatnio bylam tanm przed remontem. wracam a... zadowolona klientka
Miło (1) Jedzenie smaczne, obsługa miła i uśmiechnięta ref kaczka ciag dalszy (1) jestem od niedawna klientem swojskiego, pierwszy raz poszedlem za nawowa... kaczko fan niezabudka - opinia (1) Przeczytałam kilka opinii i nie wierzę w to co widzę. W Swojskim Smaku co... niezabudka Chyba się popsuło (1) Swojski Smak był zawsze jedną z moich ulubionych restauracji, ale to co... . Jak zwykle SUUUPER!!!! (2) Jestem stalym klientem tej restauracji. Nie zgadzam sie z komentarzami... Ania GASTRONOMICZNA TRAGEDIA (1) Sam nie wiem od czego zacząć - po pierwsze, zamówiony konkretny stolik był... Andrzej Niestety PORAŻKA.. (2) ...pozostawiła duży niesmak. Zamówione: Barszcz, Żurek, Pierogi Ruskie,... pablo Pracownicy - opinia (2) W związku z ostatnio dodanym komentarzem (z dnia 15.06) odnośnie imprezy... Pracownicy !!! (2) Nie polecam tej restauracji!!!Byłam stałą klientką w tej... Dorota POLECAM NA 100% (2) polecam gorąco tą restaurację. jedzenie przepyszne, porcje duże. Obsługa... Gosia Ola - opinia (1) Bardzo się popsuła, bardzo. jeszcze 2 lata temu byłam pod wrażeniem,... Ola ODRADZAM (1) Szkoda , że personel tej restauracji przYkre rzeczy opisuje o naszej... radioglowa imprezka porzegnalna (1) Witam razem z ekipa ze szkoły zaplanowaliśmy w tym lokalu imprezke... RADIOGLOWA pysznie i swojsko :) (1) "Swojski smak" to jeden z nielicznych,gdzie całkowity zakaz palenia w środku,... lyychnis Zenada.. (1) Mam nadzieje ,ze ktos z zarzadzajacych restauracja przeczyta w koncu... Karinki Swojski smak folii spożywczej... (1) Bywałam w Swojskim smaku wielokrotnie i na tym koniec. Zurek z zimnymi... Ala ...po dłuższej przerwie (1) Skorzystałem z menu "Swojskiego smaku" po dłuższej przerwie. Kiedyś coś mnie... łukasz