Bardzo Profesjonalna Szkoła (1) Sama jestem nauczycielką i doceniam profesjonalizm i zaangażowanie... Karolina Kalina Markowska - opinia (1) Jestem zszokowana tym ile wiedzy może przekazać dziecu kompetetntny i fachowy... Kalina Markowska jak dla mnie - wszystko ok (1) trafiłam tam przypadkiem, zostałam na dłużej :) mają super kadrę, to się ceni!! majka1234
Wasze opinie o speak up (6) Witam ,jakie są wasze opinie o szkole Speak up ? Wiem, że jest masa problemów... martinus Chcesz kredyt - zapisz się do Speak Up, chcesz zrezygnować - droga przez mękę gwarantowana (5) Oferta jest przedstawiana w korzystny sposób przez konsultanta, jednak nie... Doris Świetni nauczyciele- z pasją (1) świetna atmosfera, dla mnie-nauka i wytchnienie od codzienności, klimat... Maria Rewelacja!!!!!!!!!! (1) Świetna placówka. Nowoczesna, świetnie wyposażona - uczę się od miesiąca, ale... Andrzej Zadowolona mama (1) Moja opinia bardzo pozytywna, zajęcia są ciekawe, miła, sympatyczna... Zadowolona mama J. japoński (1) Uczęszczam na kurs japońskiego i mogę śmiało polecić wszystkim chcącym się... Ania J. koreański & j. japoński (1) W Matsuri uczę się języka koreańskiego oraz japońskiego. Lektorzy z obu... Katarzyna lekcje języka niemieckiego (1) Bartek jest świetnym lektorem języka niemieckiego! Zajęcia są zawsze... Marek Jest ok (1) Jest okej. Trzeba się zmotywować i można zrobić kilka poziomów. Ja robię... mirkos mega fajnie (1) dobra szkola, mili lektorzy, przyjazna atmosfera pucia Polecam! (1) Bardzo polecam szkołę tym, którzy chcą za przystępną cenę nauczyć się języka.... Kacper Zajęcia z angielskiego dla dorosłych (1) Dobra szkoła, świetni nauczyciele.Chodzę do nich i jestem bardzo, bardzo... Student Godzinowe zapisy (8) Zapisałem się do speak up w zeszłym roku. Szkoła wygląda bardzo... Lejbuś Szczerze odradzam!!!! (7) Jedyne, co mogę doradzić to to żeby trzymać się od szkoły Speak Up z daleka.... Nie polecam Speak Up szkoła godna polecenia (1) kolejny semestr nauki j.angielskiego za mną, kolejny z Universus, te... student angielski dla dorosłych (1) Do tej szkoły uczęszczam na zajęcia dla dorosłych juz 3 rok - grupa jest... grupaDLAdoroslych szkoła godna polecenia!! (1) Witam.! jestem słuchaczką w tejże szkole, oferta bardzo duża, wiele języków i... Alibabka