POLECAM (1) Chodzę na zajęcia do Pani Magdy i jestem bardzo zadowolona. Zajęcia... Iwona Super szkoła, polecam (1) Korzystam z oferty tej szkoły już od kilku lat i jestem bardzo zadowolony,... Mateusz Polecam (1) Trafiłam do tej szkoły z polecenia koleżanki i polecam - przyjemna atmosfera,... Kasia
super szkola (1) super szkola, swietni lektorzy, polecam wszystkim!! Marta Polecam! (1) Szkoła językowa dla osób lubiących naukę w miłej, prawie rodzinnej... Magdalena Sehr toll! (1) Bardzo miła atmosfera i elastyczność zakresu i sposobu nauki . Duże... Grazyna super szkola (1) super szkola, swietni lektorzy, polecam wszystkim!! lidka Polecam lektorom, którzy chcą współpracować ze Szkołą (1) W Szkole panuje bardzo dobra atmosfera. Na pochwałę zasługuje personel... Stanisław Polecam! (1) Jestem w trakcie trwania kursu języka angielskiego przygotowującego do... Asia Mawalska Idealne miejsce do nauki (1) Miła i przyjazna atmosfera, zajęcia w niewielkich grupach z lektorem, który... Basia nie polecam (6) szkola jako tako calkiem ok, ceny przystepne, jesli chodzi o lekcje... MM jarek - opinia (1) W miłej atmosferze, która jest niewatpiwie domeną tej szkoły nauka języka... jarek Polecam wszystkim (1) Bardzo dobry poziom kształcenia + miła obsługa sprawia że zdecydowałem się... zygmunt Polecam (1) Polecam janusz Kurs języka Japońskiego (1) Rewelacyjna szkoła. Szkoła ma fajny klimat, wnętrze jest wystylizowane... Łukasz Monika - opinia (1) Polecam tą szkołę! Lektorzy angażują sie w zajęcia. Szkoła posiada bardzo... Monika Polecam! (1) Polecam! Maciek j. chiński (1) Polecam wszystkim zajęcia z j. chińskiego. Prowadzi je bardzo miła lektorka,... Laura Pijanowska tragedia! ODRADZAM STANOWCZO! (1) Zapisałam się na kurs fransukiego w ich filli w Gdyni. Pani w sekretariacie... Emilia nauka języka koreańskiego (1) Wspaniała atmosfera zajęć, fachowość i rzetelność. Tymi trzema słowami można... natka