Szczerze polecam ! :) (1) Od 2 miesięcy uczę się w szkole językowej Dialog. Mimo znajomości języka... Wiola nie polecam (2) Podpiszesz umowę to tak jakbyś podpisał cyrograf, nie ma odwrotu, do momentu... Ola Dobra szkoła, atrakcyjne promocje (2) Genelralnie poziom kursów ok, jest różnorodność zajęć, są konwersacje. Można... Ingeborga
Szkoła w porządku (2) Robiłem tam jeden poziom - nie są w żadne sposób wyjatkowi jak chodzi o... Adam pozytywnie (2) Miałam tam kurs w zeszłym roku, na poziomie C1. Przedw wszystkim- stała... kinga Nauka języka norweskiego (1) To najlepsze miejsce, jakie do tej pory napotkałam, jeśli chodzi o... Lidia Wysoki poziom kształcenia! Polecam!! (1) Wysoki poziom kształcenia! Polecam!! Ola Norweski (1) Zdecydowanie polecam. Do tej pory uczęszczałam na różne kursy językowe ale... Ewelina Bardzo oryginalne zajecia (1) Jestem pod wrazeniem zajec angielskiego, zaskoczony i zachecony, bo widze ze... Mariusz de Wejher Szczerze polecam znakomitą szkołę językową:)) (1) Szanowni Państwo, z prawdziwą przyjemnością i bardzo szczerze polecam Państwu... Grażyna Pawlisz Polecam naukę języka niemieckiego tylko u Pana Bartka (1) To wyjątkowy człowiek,młody, a już profesjonalista,życzliwy, sympatyczny,... Basia jezyk niemiecki- rewelacja (1) chudziłem do kilku szkol i pierwszy raz miałem taki rewelacyjny kontakt z... Grzegorz Dla mnie bardzo profesjonalnie (1) Czytajac komentarze,normalna sprawa jest ze wszystkich na swiecie nie da sie... Iras Szkoła (2) Gorąco polecam tę szkołę językową, poziom obsługi jest bardzo wysoki, kursy w... Rami Nie polecam (1) Zajęcia prowadzone w nudny sposób,niezaangazowny lektor, zajęcia kończyły się... Student super (1) też chodziłam i polecam! będe ponownie kontynuować w tym roku :) ola Zdecydowanie godna polecenia (1) Wykupiłam groupon na zajęcia z angielskiego w EU, choć byłam przekonana, że... Ania Ale jakie kursy! (1) Przychodzę do koleżanek na kawę, ciasto, albo fondue - siedzę z podkulonymi... Basia Dla młodzieży-zdecydowanie polecam! (1) Córka chodzi na empik 4 rok, zapisalśmy ją od 4 klasy podstawówki, żeby... Orka Śmiało polecam (1) Zajęcia miałem prowadzone z native speakerem, bardzo sympatyczny gość.... Maciej