jestem zadowolona (1) Chodziłam razem z moim chłopakiem na hiszpański i jesteśmy zadowoleni.... Anna Fajna szkoła (1) Byłem tam na niemieckim. Nauczyciel bardzo się starał i czułem że dzięki temu... Tik Nie polecam (język niemiecki) (1) Nie polecam zdecydowanie, lektorka więcej przegaduje niż nas uczy. Podczas... Ic h
Polecam (2) Mój syn chodzi do tej szkoły już czwarty rok i bez problemu potrafi zrozumieć... Magda Miejsce godne uwagi (1) Moi synowie lubia chodzic na zajecia do Legowiska i nie lubia z nich... Marek S. POLECAM W 100% (1) bardzo rzetelni lektorzy, dostępność materiałów bez problemu,elastyczność... Monika Uczestnictwo w projekcie Grundtvig Education and Culture pt.Foreign Language Drama (1) Festiwal jest najwspanialszą przygodą jaką było mi kiedykolwiek doświadczyć.... Krzysztof Polecam. za naprawde niska cene tlumaczenie na bardzo wysokim poziomie. (1) Witam.Skorzystałem z usługi tłumaczenia dokumentów na język niemiecki i... Maciej L Świetna szkoła (1) Od lat uczę się w English Unlimited i gdy czytam te niepochlebne opinie to... wieloletnia kursantka PPP (1) Profesjonalny, praktyczny i przyswajalny sposób nauczania. Polecam wszystkim. Paweł super profesjonalnie (1) wreszcie profesjonalna szkola tylko z niemieckim, chodziłam na kurs grupowy,... Karolina całym sercem polecam (1) Posłałam do Marylandu moje dzieci za namową znajomej - poczta pantoflowa... Ewa POLECAM (1) Wreszcie znalazłam to czego szukałam. Profesjonalni i mili lektorzy.... Dorota Hołtyn POLECAM! (1) wszystko ok!wykwalifikowany zespół Aha Takich zaj ec jeszcze nie widzialem! (1) Nie widzialem takich zajec ktore by angazowaly dzieci w taki sposob, aby... Zbyszek skuteczny profesjonalizm (1) Nie przypuszczałam, że w dojrzałym wieku zdecyduję się na naukę języka... Elżbieta Kleczkowska Nadal bardzo wysoki poziom (1) W młodości uczęszczałem do różnych szkół językowych i zawsze było tak samo.... rodzic super szkoła !!! (1) Jestem zachwycona sposobem i nowoczesnymi formami nauki języka angielskiego w... Mariola GORĄCO POLECAM !!! (1) GORĄCO POLECAM Profesjonalny poziom nauczania, rodzinna kameralna atmosfera,... Izabela Zajęcia LEGO w Pasji s.c. na Morenie (1) 2012-07-09 18:00edytuj Zajęcia LEGO w Pasji s.c. na Morenie Pan Jakub... Pasja-czasdladziecka.pl