Profesjonalizm połączony z pasją nauczania (1) Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy są zainteresowani rzetelną nauką... Rafał Serdecznie polecam (1) Szkoła jest naprawdę godna polecenia. Duży plus za specjalizację,... ACh Moje dziecko bylo przeszczesliwe (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z urodzinek w Legowisku, dzieci byly nieustannie... Natalia
Fantastyczne zajęcia (1) Nietypowa forma ale bardzo rozwijająca i zachęcająca dzieci do nauki a... Joanna polecam kursy legal english (1) - bardzo dobrze i profesjonalnie prowadzone zajęcia, - zróżnicowane, a przez... A. Super (2) Jak najbardziej polecam. Tematyka zajęć dostosowana do branży, w którj... Kamila Bez najmniejszych zastrzeżeń (2) Lektorzy robią wszystko by dostosować kurs do wymogów kursanta. Propozycje i... Andrzej B Polecam (2) Bardzo gorąco polecam tę szkołę - uczęszczam już na drugi kurs (język... Natalia Jak najbardziej polecam! (1) Zajęcia są bardzo ciekawie prowadzone. Odbywają się w małych grupkach co... Wera Świetna Szkoła!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu.Jest to szkoła o bardzo wysokim standardzie... Warkoczyk zdecydowanie polecam (1) Dobrze, że takie miejsca istnieją. Szkoła prowadzona z pomysłem i... gm K. - opinia (3) Chodziłam na zajęcia do szkoły Zalucka. Jeśli chodzi o poziom nauki to... K. ... (1) Witam, Zapisalam się do Pana Masssimo na lekcje z jezyka wloskiego w lutym... Aleksandra Chojnacka-Stankiewicz Świetna zabawa w luźnej atmosferze (1) Mój syn bardzo lubi uczestniczyć w zajęciach. Świetna zabawa, swobodna... Maciej Bardzo rozwijające zajęcia!!! (1) Bardzo rozwijające zajęcia dla dzieci, ciekawie prowadzone, pomysłowo, dużo... Monika ... (3) Witam. Z przykroscia stwierdzam ze zostalam oszukana przez ta firme pierwszy... Klaudia idealne rozwiązanie dla nieznoszących rutyny i sztywnego grafiku zajęć (2) Po kilku latach rozglądania się za odpowiednią ofertą nauki angielskiego... Marta co z ta dyscyplina (4) jedni pisza ze SPEAK UP to tylko dla zdyscyplinowanych, inni ze dla tych... zabiegana urodziny kostka (1) dzieci dobrze sie bawily, moje obawy, ze 3 godziny to za dlugo byly niepotrzebnr Anna Gorąco polecam język niemiecki w Prestige Lingua !! (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole. Lektor Bartek jest... Asia