ql (1) do szkoły chodzi trójka moich dzieci, jestem bardzo zadowolona z poziomu... Kasia Szkoła świetna ;) (1) Zaczęłam naukę gdy miałam tylko 8lat i zakończyłam w tym roku w wieku 16 ;)... Kinga Uwaga na tę szkołę! (4) Do szkoły zapisałam się we wrześniu 2011 r. skuszona promocją. Niestety... Bardzo niezadowolona
polecam (1) Uczę się już 3 lata. Pełen profesjonalizm, ciekawe zajęcia, wielkie... Aga Zdecydowanie polecam (1) Dwa lata temu szukałam dobrej szkoły językowej, gdyż przygotowywałam się do... Aleksandra Świetna szkoła! (1) Warto polecić taką przyjazną szkołę ;) =) Impreza urodzinowa piewsza klasa! (1) Zabawa urodzinowa udana pod każdym względem. Dzieci nnie miały ani chwili,... Zadowoleni rodzice ze swojej oferty robią tajemnicę (1) Chciałam się dowiedzieć telefonicznie, jaka jest oferta na kursy wakacyjne,... Natalia Gorąco polecam!!! (1) Moje dziecko oraz jego goście byli zachwyceni organizacją urodzin w... zazu Selena - opinia (1) Fajna szkoła,blisko i fajna jest pani Kasia i jej lekcje,uczymy się i... Selena Kreatywność kursów (1) Kursy w idealny sposób łączą zabawę z nauka języka angielskiego. Nasze... Daniel zdecydowanie jestem na tak :) (1) Może nie chodzę do szkoły zbyt długo jednak już widzę pierwsze efekty.... Liwia polecam dla pracowitych osób (1) Kurs przeznaczony jest dla osób którym zależy na gruntownej nauce... ola Polecam (1) Wysoki poziom nauczania, interesujące zajęcia dla dzieci plus interaktywne... Arek Super profesjonalizm (1) Nowoczesny, skuteczny sposób nauczania, małe grupy, indywidualne podejście do... Agnieszka Rewelacyjna szkoła (1) Dziwią mnie Wasze wpisy. Jestem w szkole Empik Gdańsk od przeszło 2 lat.... Katarzyna Jestem zachwycona! (1) Jestem zachwycona urodzinkami, dzieci bawily sie fantastycznie i nie chodzilo... Zofia Aleksander - opinia (1) Obecnie biorę udział w kursie legal english. Zajęcia prowadzone są na wysokim... Aleksander Polecam !!! (1) Mój syn na hasło " dzis poniedziałek i angielski " robi ze swoich ust coś na... Kasia, mama zadowolonego Bruna Polecam! (1) Profesjonalne podejście do zajęć, pełne wyposażenie sali, bardzo dobre... MS