kurs jezyka koreanskiego (1) Zaczalem uczyc sie tego języka dla rozrywki. Jednak po paru miesiącach nauki... balcerek tragedia (1) w zasadzie nie jestem "w trakcie nauki", bo szkoła to oszuści - słuchacze... K. Beata - opinia (1) Ja również zostałam oszukana przez ww. "szkołę". Zapłaciłam za kurs w Gdynii.... Beata
Półkolonie letnie dla dzieci (2) Polecam wszystkim Półkolonie organizowane przez Akademię Językową w Gdyni.... Zadowolona Mama profesjonalizm (1) Ciekawy kurs dla osób które szybko potrzebują nauczyć się języka. Już po 2... ag Świetna Szkoła! (1) Do Matsuri chodzę na kurs języka koreańskiego już od kilku tygodni. Muszę... Marika Obsługa jest koszmarna!! (5) Szkoła ma nierzetelne podejście do klienta. Zapisałem się na zajęcia z... ian holyweed ODRADZAM!!! (1) Chce opisac krotko moja przygode z LaEscargot a do Panstwa pozostawie ocene.... elagdansk1 POLECAM (1) Mimo, że wyposażenie szkoły pozostawia wiele do życzenia to szkoła... Ja ... (1) zapisałam się na drugi semestr w Gdyni, przy ulicy Świętojańskiej. oczywiście... Anna Szkoła, która wychodzi poza schematy! (1) Tytułem wstępu zaznaczę, że uczęszczam na zajęcia z języka japońskiego. Muszę... p Naprawdę warto! (1) Kamienica w starym Wrzeszczu...zapach kawy...Prestige Lingua to naprawdę... Lady Kasia Szybka i przyjemna nauka ! (1) Od ponad roku uczęszczam w Prestige Lingua na zajęcia hiszpańskiego i jestem... Agata dobra szkoła (1) jestem zadowolona z nauki w tej szkole,lektorka jest kompetentna,sympatyczna... Wrzeszczanka Anna - opinia (1) Polecam jak najbardziej.Zwłaszcza dla tych, którzy trudno przyswajają języki... Anna bardzo polecam (1) Moje dzieci uczęszczają na zajęcia już 4 rok. W tej chwili zajęcia prowadzone... Elżbieta Ratowt cudowne miejsce (1) i właśnie tu godzę naukę z przyjemnością. Lubię tą szkołę za względu na super... gosia Nie polecam (1) A ja nie polecam bo jak czytam te słodkie opinie jak ta szkoła super albo... Po co Sami jestescie sobie winni! (1) Ludzie sami jestescie sobie winni!!! Najpierw chcecie kursy prawie za darmo,a... Lektor Bardzo słaba organizacja (2) Mimo, że nadal "chodzę" na zajęcia do tej szkoły - stanowczo nie polecam!... Monika