..... ...... (3) Wpłaciłam pieniądze za semestr, który miał się rozpocząć, ale się nie... Ika Nieuczciwa szkoła (1) Uwaga na tę szkołę! Do szkoły zapisałam się we wrześniu 2011 r. skuszona... Niezadowolona Oszuści! (5) Każdemu radzę uważać na szkołę Empik School. Całość nie opiera się na... Pokrzywdzony klient
Jeśli chcecie mieć problemy to polecam (8) Kiedy pierwszy raz przyszłam do szkoły, pewna pani właśnie rozwiązywała z nią... Monika T Super Szkoła, szczerze polecam! (1) W 100% zgadzam się z moimi poprzedniczkami. Uczęszczałem na kurs językowy w... Wojtek CHETNI DO POZWU PRZECIWKO SZKOLE!!!!! (2) Witam, Poszukuję chętnych kursantów wyżej wymienionej szkoły, którzy... aaa fatalnie (1) korzystałam już z wielu szkół językowych i takiego bałaganu to jeszcze nigdy... karol Super (1) Zapisałam się na zajęcia w trakcie ich trwania. Od początku bardzo mi się... lady ta szkoła upada !!!!! (2) to jakaś masakra !!! człowiek się zapisuje a oni biorą kasę a później... Marek Polecam!!! (1) Uczęszczam na zajęcia od niedawna jednak juz widze postępy, poprzednio... Joanna Cichocka Przekręt (2) Te kursy to zwykły przekręt płaci się kasę i nic z tego człowiek nie ma.... Magda ... (1) wykupiłam drugi semestr nauki. dostalam smsa o tygodniowym opoznieniu.w... anka Znikneli (1) MASAKRA, SZKOŁA ZNIKNĘŁA A PIENIĘDZY NIE MOŻNA ODZYSKAĆ Joanna WSTRZYMAJCIE SIĘ Z KUPNEM NOWEGO SEMESTRU/GROUPONA (1) W tej chwili zajęcia są wstrzymane do odwołania. Co najmniej jeszcze miesiąc.... Niezadowolony REWELACJA (1) Witam, chodzę na spotkania Ladies i przyznam szczerze, że nigdy nie sądziłam,... Ewcia (...) (1) zwinęli się i nie ma z nimi kontaktu, najpierw przeciągali rozpoczęcie kursu... jaga Szkoła godna polecenia (1) Polecam, jeżeli ktoś chce mówić po angielsku to tu jest to możliwe oczywiście... Jarek oszustwo (1) http://forum.gumtree.pl/about8798.html przesuwaja terminy zajec (juz o 1,5... jaa (...) (1) Wykupiłam dwa semestry w szkole językowej, pierwszy się odbył, po zapłaceniu... Agnieszka SUPER!! (1) Z oferty szkoły skorzystałam dzięki kuponowi zniżkowemu. Korzystam z kursu... Kursantka