Polecam (1) kolezanka poleciła mi tą szkołę i to był strzał w dziesiątkę. Jose jest... ola Profesjonalna Skuteczna (1) Bardzo profesjonalna i skuteczna nauka . Polecam wszystkim którzy w krótkim... Radek calkiem niezle (1) Chodz tu na kurs jezyka angielskiego i musze przyznac ze jest calkiem niezle,... magda
Co słychać w TES? Podobno były duże zmiany? (1) Kilka lat mnie u nich nie było, może ktoś wie, czy warto wracać? Multus ODRADZAM!!! (1) Uczciwość pani właścicielki pozostawia moim zdaniem trochę do życzenia.... mario Badziew (1) Na odległość czuć, że komentarze pisane są przez pracowników szkoły - słodzą... diss Iwona - opinia (1) Świetna szkoła, oferuje wysokiej klasy zajęcia z profesjonalistami. Ciekawie... Iwona świetna szkoła (1) uczęszczam na zajęcia w włoskiego, już od poziomu A1 mam zajęcia z native... słuchaczka Dobra szkoła (2) Polecam solidna szkoła ucząca w Trójmieście, dobry stosunek ceny do jakości.... Andrzej Pozytywne zaskoczenie (1) Z początku sceptycznie podszedłem do szkoły. Skusiła mnie jednak niska cena.... Marcin naciąganie (1) Chciałem przestrzec wszstkich przed korzystaniem z usług tej szkoły gdzyż... Jacek bardzo ładna i interesujaca strona (1) polecammmmmmm, wloski dla wszstkich i bardzo tanio ala 100 % REWELACJA!!!! (1) Moje dziecko uczy się w HLC i jestem w szoku jakie są efekty!!!Uczyło się w... GOSIA Super :) (1) Polecam! Bardzo profesjonalna kadra, wysoki poziom nauczania. Zajęcia z... Paulina Polecam (1) Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć w tej szkole, lektorka jest zawsze... Marysia Nauka poprzez zabawę i poznawanie świata (1) Profesjonalna kadra, ciekawe zajęcia, dzieci to uwielbiają, program... JK Kasiak - opinia (1) Centrum językowe godne polecenia, wysoki poziom kadry... Kasiak szczerze polecam tę szkołę (1) Pani Małgosia praktycznie podchodzi do nauczania języka, rzeczywiście- zadaje... agacias Zadowolona słuchaczka - opinia (1) Jestem od niedawna słuchaczką tej szkoły (język angielski), poprzednio innej,... Zadowolona słuchaczka Polecam - w kilka miesięcy od zera do B2 (1) Nauka jest łatwa (dobrze prowadzone zajęcia), przyjemna (najczęściej w formie... katka