Polecam! (1) O szkole dowiedziałam się od koleżanki i pewnie nie zapisałabym się na kurs... Monika Wreszcie (1) W końcu jestem zadowolona z kursu. Przeszłam katorgę przez naukę... julita POLECAM WSZYSTKIM!!!!! (1) Jestem pod wrażeniem zarówno obsługi administracyjnej jak i... dorota sawicka
Bardzo polecam:) (1) Jestem ojcem dziecka, które uczęszcza do tej szkoły i widzę już pierwsze... premas zadowolony:) (1) Jestem ojcem dziecka, które uczęszcza do tej szkoły i widzę już pierwsze... premas Polecam (1) Jako dawny uczeń a teraz Rodzic syna, który chodzi do Marylandu na angielski... Dawby uczeń i Rodzic jezyka skandynawski - porażka (1) nie wiem jak angielski ale uczyłem się języka skandynawskiego, jednym słowem... mocno zniechęcony m_lan - opinia (1) gorąco polecam, to najbardziej skuteczna szkoła, a poza tym organizują mega... m_lan Zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo sympatyczna i pomocna uczniom szkoła. Panie starają się pomóc w każdej... Zadowolona klientka w miare (1) Chodziłem tam tylko przez 3 miesiące, ale nie miałem żadnych zastrzeżeń.... leszek polecam! (1) profesjonalna kadra, super obsługa, bogata oferta kursów, także... Paweł G. jak narazie ok (1) Jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku. W przyszłym tygodniu zaczynam... biel Polecam! (1) Najwyższy standard i najniższe ceny, tego szukałam i znalazlam. To jest... MA Polecam! Super szkoła (1) O szkole dowiedziałem się z ulotki, którą otrzymałem przy Madisonie.... Robert Zapowiadało sie dobrze... (2) odbyłem jedno spotkanie (2 godziny konwersacji, choć zakończone 15 min przed... Krzychu zapisałam się ! (2) Obsługa fantastyczna ! Dwie uśmiechnięte, otwarte Panie na Jaśkowej Dolinie.... Aga Bardzo skuteczna szkoła (1) To mój pierwszy kontakt z językiem angielskim, wieczorny kurs wakacyjny... B. zapisałam się (1) zapisałam się właśnie! ;D już nie mogę doczekać się lekcji :D wreszcie mój... gosiunia Fajnie Kobitki (1) Towarzyskie spotkania na których zupełnie się nie nudzę i ćwiczę/szlifuję... Lady:) Bardzo dobra szkoła (1) Polecam nauke w tej szkole. Uczę sie tam od 2007 roku i wciąż wracam aby ją... Ela