Polecam wszystkim (4) Polecam wszystkim, którzy w latach nauki szkolnej zniechęcili się do nauki... A. inaczej jak zazwyczaj (1) polecam! świetni native-speakerzy i przyjemne z pożytecznym, nawet nie... Patrycja profesjonalna szkoła (1) Uczęszczałam na zajęcia popołudniowe od 10 roku życia jako jeden z pierwszych... Magdalena
skromna ale bardzo przyjazna szkoła (1) bardzo bogata oferta i faktycznie można się tych języków nauczyć, miła i... Magda Jeż Naprawdę warto (1) Zajęcia Young Professionals, w których uczestniczyłam, okazały się świetną... Iwona Polecam (2) zdecydowanie polecam, mimo zajęć w grupach podejście do każdego ucznia bardzo... łukasz Polecam, polecam, polecam :) (2) Wysoki poziom, świetne, indywidualne podejście do każdego słuchacza, miła... W&M Ewa mama Patryka - opinia (1) Nie zgadzam się z opinią zamieszczoną pod tytułem "brak słów". Fakt, warunki... Ewa mama Patryka edyta - opinia (1) Zapisałam do szkoły mojego 9 letniego synka i jestem bardzo zadowolona.Syn... edyta Naprawdę polecam!! (1) Co wyróżnia szkołę pośród innych? Indywidualne podejście, b.wysoki poziom... Bożena moja lektorka:) (1) Chciałabym bardzo serdecznie pozdrowić moją wspaniałą lektorkę Annę Zaorską!... Asia Polecam!! (1) Kylie bardzo profesjonalnie podchodzi do ucznia. Praca z nią to czysta... D. akademia językowa - polecam! (1) polecam wszystkim taką formę nauki języka. Częsta konwersacja z lektorem,... paula wysoki poziom (1) Polecam szkolę ze względu na Panią Właścicielkę, która wszystkiego pilnuje i... Aga Bardzo zadowolona (1) Przez 2 lata uczęszczałam do Empiku we Wrzeszczu Uczyła mnie fantastyczna... ewa Polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki w szkole Euroclub. Zajęcia są ciekawe i... Lucy Zdecydowanie polecam ! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy są zainteresowani nauką języka... tomek kursy wakacyjne (1) mila atmosfera , intensywny kurs niemieckiego duzo mi dal przez te wakacje,... eli ok. (1) zapisalem sie na kurs bo chcialem wyjechac na erasmusa, a w angielskim nie... cienki szkola z prawdziwego zdarzenia (1) zaczelam o kursu wakacyjnego, zeby sprawdzic szkole przed kursem calorocznym... goa goa