Nauka "książkowa" (1) Cena kursu jest bardzo atrakcyjna, ale to nawet nie zaleta kursu, bo moim... Słuchaczka sympatycznie, profesjonalnie (1) Kylie pozytywnie podchodzi do ucznia, jest ciepła, miła, a zarazem... M. Polecam wszystkim pragnącym uczyć się języka chińskiego ! (1) Wszystkie zajęcia prowadzone przez Kylie są profesjonalnie przygotowane w... Artur
Jeśli chcesz się nauczyć chińskiego to tylko z Kylie!!! (1) Bardzo gorąco polecamy naukę j. Chińskiego z Kylie. Jest świetną... Sylwia i Tomek 2- mieś kurs intensywny 1 rok w 2 miesiące (1) ogólnie poziom nauki dobry , 6 - 5 osobowa grupa , materiały do nauki gratis... seaman Porażka! (1) Niestety za niską ceną nie idzie wysoka jakość nauki. Pieniądze moim zdaniem... archi Super!!! (1) Zgadzam się z wcześniejszym wpisem obsługa naprawde pierwsza liga. Piękne... Michał Zdecydowanie polecam! (1) Chodzę na hiszpanski do Sussy. Bardzo dobrze przygotowane lekcje, ciekawe... altiora REWELACJA (1) Uczęszczam na 2 kursy w tej szkole. Obu języków uczą obcokrajowcy. Jestem... Iwona Polecam (1) Polecam tę szkołę ze względu na jej kameralność , mało liczne grupy w których... Krzysztof Nowak Szkoła godna polecenia (1) Świetna szkoła, nauczyciel zawsze był bardzo dobrze przygotowany, a zajecia... TR DLA NAJBARDZIEJ WYMAGAJĄCYCH - POLECAM!!! (1) Przeszłam przez kilka szkół i szkółek, szukając tej najbardziej odpowiedniej... Magdalena Hudak Fajna Szkoła (1) Jestem kursantem od niedawna ale jeszcze nigdzie tak dobrze mi sie nie uczyło... Zadowolony króliczka - opinia (1) multimedia + konersacje = to czego oczekiwałam od szkoły, no i bardzo fajna... króliczka Bardzo duzy pozytyw. (1) Szkołę tą polecili mi znajomi , w chwili obecnej moja córka od ponad miesiąca... Anka Bardzo dobrze przygotowane lekcje (1) Zdecydowanie polecam lekcje ze szwedzkiego w tej szkole. Chodziłam tam parę... uczennica_szwedzki Nie znam szkoły, jednak Pani która dzwoniła była niemiła (1) Witam, przedwczoraj dzwoniła do mnie Pani z tej szkoły. Nie oceniam samej... Grzegorz Angielski dla dzieci (1) Bardzo polecam szkołę językową Maryland.Moj siostrzeniec uczęszcza na zajęcia... Hanna Kuzimska nie polecam (1) Jednym słowem kombinują. Podpisujesz umowę na odpowiedni poziom grupy a w... zniechęcony Rewelacyjna Pani Ola (1) Jeśli mają Państwo wahania odnośnie wyboru szkoły językowej to proszę się nie... Małgorzata Szeląg