Szkoła jakiej szukaliśmy! (1) Moja córka uczy się angielskiego od pierwszej klasy szkoły podstawowej. Ze... Tomasz Super Szkoła - wiecej takich potrzeba ;) (2) Nie rozumiem tych opisów, ja chodzę do Maćka na zajęcia z angielskiego. Nie... Agata Doskonale. (2) Jestem absolutnie zachwycona poziomem prowadzenia zajęć. Uczęszczam na kurs... Ania Bober
Polecam! (2) Super szkoła. Dobrze wyposażona, bardzo miła obsługa, Pani Magda właścicielka... Marta Tak,zdecydowanie (1) Atmosfera zajęć jest bardzo fajna, relacje kursant-lektor nie są takie... Magda czy ktoś był na tych Beforach? (2) ciekawe, powiedzcie coś Viejas Niemiecki Metodą Bezpośrednią :))) (1) Na kurs języka niemieckiego uczęszczam już 2 rok i Polecam :))) Atrakcyjne... agula koszmar (1) Koszmarna szkoła. Nic sie nie nauczyłam, zmarnowałam tylko czas, pieniądze i... ania las - opinia (1) dajcie opisy nowych lektorów na stronie ! las xcxv - opinia (1) Szkoła o niezwykle niskim poziomie ale ciężko jest dobrze uczyć jak samemu... xcxv Profesjonalnie i przystępnie. (1) Bardzo miła atmosfera, profesjonalne i indywidualne podejście do uczniów.... Grzegorz Dobra firma w dobrej cenie (1) Polecam tą firmę. Szybko załatwili sprawę w czasie kiedy inny byli zamknieci.... Stefan Lis solidnie (1) Przygotowywałam się przez 1.5 roku do egzaminu proficiency, do którego... Gosia Grupa angielskiego C1 (1) Dołączyłam do grupy już istniejącej pod koniec grudnia i jestem zachwycona.... kursantka Efektywnie (1) Na kursy zaczęłam chodzić po dwóch miesiącach samodzielnej nauki bo... Mary Gorąco polecam (1) Polecam szczególnie tym, którzy chcą skutecznie nauczyć się języka, w miłej... Ania profesjonalna pomoc- polecam! (1) Szkoła zdecydowanie godna polecenia. Mam duże doświadczenie jeśli chodzi o... Klaudia POLECAM!! (1) W szkole Venga uczę się od czerwca 2011. Atmosfera jest tutaj bardzo dobra,... Anna Z. - opinia (1) Chodzę do grupy egzaminacyjnej, bardzo podoba mi się podział zajęć na... Z. Polecam (1) Naukę rozpoczynałam od zera. Zamierzałam wziąć lekcje indywidualne, bo po jak... Katarzyna (grupa A1)