polecam ... (1) ... szczególnie kursy do CAE i CPE w Gdyni Wlk. Kacku ( Fikakowo).... absolwentka Polecam- ciekawie, efektywnie i szybko !!! (1) Jestem w trakcie nauki, zajęcia prowadzone są metodą komunikacyjną w sposób... Kadry POLECAM (1) Opinia pod nagłówkiem "brak słów" jest niesprawiedliwa i bardzo krzywdząca.... Ewa mama Zosi
szkoła speak up (1) jestem nowym uczniem tej szkoły ale myślę ze coś już mogę powiedzieć.... Darjan szkoła speak up (1) jestem nowym uczniem tej szkoły ale myślę ze coś już mogę powiedzieć. Ogólnie... Darjan Różnorodność zajęć na plus (1) Decydując się na szkołę zawsze trzeba dokładnie czytać umowy. Przed... ann Super szkoła! (2) Jest to najlepsza szkoła w Trójmieście, do której dane mi było uczęszczać.... Joanna Krawiecka polecam (1) TA POPRZEDNIA OPINIA TO CHYBA NIE O TYM PRZEDSZKOLU! MOJA CÓRKA CHODZIŁA DO... MONIKA brak słów (2) Jestem zaniepokojona, że takie miejsca mają prawo prowadzić opiekę nad... Rodzic Swietna szkola!!! (1) Zdecydowanie polecam!!! Jak przedmowcy uwazam,ze lepiej trafic nie... ml hiszpanski - polecam (1) kurs hiszpanskiego oceniam na 6 ! British School oferuje wysoki poziom i... espanola la la la bardzo wysoki poziom nauczania (1) Moi dwaj synowie chodzą na zajęcia 2 x tygodniowo. Starszy syn przez 2 lata... Tata dwóch uczniów i przyszły uc OK (1) Sympatyczna atmosfera, zero stresu. Można przesunąć termin zajęć w razie... M empik school lubie to! (2) z uslug szkoly empik korzystam od lat w roznych miejscowosciach bo nie moge... Anna Kowalska Irena - opinia (1) Zajęcia prowadzone przez Panią Jolę to wzór profesjonalizmu, atmosfera... Irena polecam (1) jestem bardzo zadowolony z wyników i sposobu nauczania mojego syna, atmosfery... Bartosz to dobra szkoła (1) Bardzo miła atmosfera. Jeśl będzie możliwość kontynuacji nauki (w zależności... Marek rewelacyjna szkoła - gorąco polecam ! (1) Najlepsza Szkoła Językowa w Gdańsku Osowie. Jeżeli do tej pory miałeś złe... iza Majka - opinia (1) fajna atmosfera na zajęcia, akurat moja nauczycielka z biglem, dużo... Majka Nie polecam, absolutnie! (2) Zapisałem się na 2 tygodniowy kurs języka w szkole BELL. Zrezygnowałem po... Adam 12