Pełen profesjonalizm!!! (1) Szkoła położona na uboczu ale bardzo łatwy dojazd samochodem i komunikacją... Monika JULITA - opinia (1) Szkoła Empik jeżeli chodzi o poziom nauczania być może jest godna polecenia.... JULITA polecam (1) Powstanie tego typu szkoły to strzał w dziesiątkę. Długo szukałam kursów... uczennica
Skuteczny sposób na naukę języka obcego (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu:). Świetnie przygotowani lektorzy, przyjazna... Krzysztof Polecam, polecam, polecam! (1) Niezwykle przyjazna atmosfera zajęć, która sprzyja efektywnej nauce!... Paulina Stefan - opinia (7) Ogólnie atmosfera w szkole bardzo sympatyczna, sprzyja szybkiej nauce.... Stefan Polecam! (1) Wysoki poziom nauczania, profesjonalne podejście nauczycieli do uczniów.... :) bec (2) nie polecam nikomu, śmieszna atmosfera, podejscie do słuchacza naganne, pani... ja Maniek - opinia (1) Właśnie jestem po pierwszym semestrze - spoko szkoła Maniek MASAKRA. (3) Wcześniej chodziłem do empik school w Gdyni, byłem bardzo zadowolony!... Tomasz Dobra szkoła (1) Poszłam tam po zobaczeniu reklam i tak trochę nie do końca pewna tego, czy... Matylda Zdecydowanie polecam (2) Fantastyczna atmosfera,wysokie wymagania,native speakers działają... d.h najlepsi (1) polecam britisha! jest super! dzieki nim wreszcie moge powiedziec, ze znam... tomekkkkk Xué sheng - opinia (1) Witam Wszystkich, z czystym sumieniem mogę polecić tą lektorkę. Bardzo... Xué sheng Polecam! (1) Polecam szkołę językową. Przemiła, pomocna, wyrozumiałą obsługa. Czyste,... Zadowolona kursantka Polecam w 100% (1) Świetne studio językowe! Moje dziecko jest bardzo zadowolone i nareszcie... Patrycja Wygląda na porządną (3) Przemiła obsługa, lektorzy też wydają się być bardzo sprawni. Co do poziomu... urimat goraco polecam (1) Moje dziecko uczestniczy juz od roku w zajeciach,zawsze chetnie biegnie na... Kasia [help]Problem z dzialaniem strony (1) Witam serdecznie! Szukam i szukam i znalezc przyczyny nie moge... problem... GliseesBiat Polecam (1) Jestem w trakcie kursu w Speak Up i jestem bardzo zadowolona.Podoba mi się... ola