Wspaniałe podejście:) (1) Właśnie zapisałam moją Córkę na kolejny rok nauki. Wszystko, jak zawsze... Joanna Ciekawe zajęcia-polecam (1) Chodzę na indywidualne lekcje z angielskiego prawniczego-lektorka... Ola Spoko szkoła (1) Spoko szkoła Jerry
super (1) Super pod każdym względem!!! Korzystają od kilku lat synowie:) Iwona S. PORZĄDNIE I SOLIDNIE (1) P O L E C A M, szkoła solidna i rzeczowa, lekcje się odbywają terminowo,... PRZEMEK Super szkoła! (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły. Dzięki indywidualnemu podejściu do... Kasia SN aga - opinia (1) chodze do access juz od kilku lat, jest bardzo milo i przyjemnie, swietna... aga Polecam wszystkim (1) zdecydowanie mogę polecić wszystkim zainteresowanym kurs w tej szkole,... lola WARTO (1) Gorąco polecam naukę w TPN. Kadra świetna, opłata symboliczna (semestr... alwi Warto skorzystać z usług ;-) (1) Super szkoła, bardzo dobry lektor, przygotowany do każdych zajęć. W ciągu... S Bardzo dobre kursy (2) Chodzilem do Speak Up na kurs przygotowujacy do FCE i warto bylo :) Matura po... RadekR Jak najbardziej polecam!!! (1) To chyba nie mówi pani o tej samej szkole. Uczę się tam kolejny rok, właśnie... Zuza Polecam!! (1) Po prostu polecam :) Fokker Absolwent - opinia (1) Zaskoczył mnie ostatni post na stronie. Bo co jak co, ale w empiku obsługa... Absolwent Bardzo dobra szkoła (3) Szkoła English Unlimited to nauka na wysokim poziomie z fantastycznymi... Pat polecam (1) Gorąco polecam - klimat jaki roztacza prowadząca lekcje jest cudowny -... Agnieszka punktualność! (3) W tamtym roku interesowałam się szkołami języków obcych i trafiłam też do... K4sia Łatwo (3) Naprawdę jest bardzo łatwo ustalić sobie indywidualny plan godzinowy,... Rastaman Doskonały wybór (1) Mój synek miał problemy w nauce języka angielskiego. Wybrał (bo każdy z uczni... Małgorzata Tato - opinia (1) Moje dzieci chodzą, tam od września, ceny lekko wyższe niż gdzie indziej,... Tato