Polecam wszystkim (1) zdecydowanie mogę polecić wszystkim zainteresowanym kurs w tej szkole,... lola WARTO (1) Gorąco polecam naukę w TPN. Kadra świetna, opłata symboliczna (semestr... alwi Warto skorzystać z usług ;-) (1) Super szkoła, bardzo dobry lektor, przygotowany do każdych zajęć. W ciągu... S
Bardzo dobre kursy (2) Chodzilem do Speak Up na kurs przygotowujacy do FCE i warto bylo :) Matura po... RadekR Jak najbardziej polecam!!! (1) To chyba nie mówi pani o tej samej szkole. Uczę się tam kolejny rok, właśnie... Zuza Polecam!! (1) Po prostu polecam :) Fokker Absolwent - opinia (1) Zaskoczył mnie ostatni post na stronie. Bo co jak co, ale w empiku obsługa... Absolwent Bardzo dobra szkoła (3) Szkoła English Unlimited to nauka na wysokim poziomie z fantastycznymi... Pat polecam (1) Gorąco polecam - klimat jaki roztacza prowadząca lekcje jest cudowny -... Agnieszka punktualność! (3) W tamtym roku interesowałam się szkołami języków obcych i trafiłam też do... K4sia Łatwo (3) Naprawdę jest bardzo łatwo ustalić sobie indywidualny plan godzinowy,... Rastaman Doskonały wybór (1) Mój synek miał problemy w nauce języka angielskiego. Wybrał (bo każdy z uczni... Małgorzata Tato - opinia (1) Moje dzieci chodzą, tam od września, ceny lekko wyższe niż gdzie indziej,... Tato ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Uczęszczałam na dwa kursy językowe do szkoły L'escargot: hiszpański i włoski.... Mirka polecam (1) Uczę się języka angielskiego od października 2009, mam zamiar kontynuować... Renata Opinia (1) Polecam, szkoła wzorowa ponad miarę. Cierpliwość, spokój i wysoki poziom... Andrzej B kiepsko (2) do zlej grupy mnie przydzielili lektor nie przgotowany i niekompetentny ,... Piotr a jak z płatnościami? (3) ile kosztuje taki kurs w speak up? są jakieś zniżki może? marlenka polecam (1) Uczę się angielskiego w Ql School od listopada 2009. Dobra szkoła, pełen... Grazyna hiszpański (1) Nie polecam filii na Piwnej. W każdym razie, jeśli chodzi o hiszpański.... ania