szybko i efektywnie! (1) byłam w dwóch grupach u różnych lektorów i muszę powiedzieć, że jestem BARDZO... SabinaToJa poprostu warto (1) jestem uczniem juz od kilku lat i postanowilem cos napisac bo spedzilem tu... zibi bardzo dobra szkoła (1) hiszpanskeigo ucze sie od podstaw i musze przyznac ze po roku nauki w miare... kursant
Polecam oddział w centrum ;) (1) Polecam szkołę - mają korzystne ceny (i co ważne, sensowny system opłat i... Rafał R. zadowolona mama (1) wszystkim polecam w 100 % świetna opieka ciekawe zajęcia moja córcia ma 2... mama polecam (1) Uczęszczałem na kurs FCE, super lektorzy( zajęcia z native speaker i polskim... Grzegorz Ktora szkola jezykowa ?(pomocy!!!) (2) Mam pytanie apropo's szkol jezykowych. Znalazlam na internecie wiele z nich... Juliettt Szkoła posiada jeden minus: (1) cena jest zbyt niska do jakości świadczonych usług. Uczyłem sie przez... Lukas Świetna szkoła (1) Chodzę do tej szkoły już trzeci rok . Jest świetna jak i dla malych dzieci... Martyna Liczą się pieniądze (1) Miłe przyjecie i sympatyczna atmosfera. Tylko na to można liczyć. Poziom... zrezygnowana POLECAMY!!!!!! (1) świetna atmosfera, wspaniali lektorzy. Nauka w takiej szkole to sama... EWELINA I TOMEK indywidualne podejście. (1) Indywidualne podejście do potrzeb i oczekiwań ucznia. Luźna atmosfera napewno... michal Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ NAJLEPSZA SZKOŁA W GDAŃSKU. (1) Od dwóch lat korzystam z wiedzy i umiejętności lektora tej szkoły. Poziom... gosia W nauczaniu w firmach kiepscy (1) W nauczaniu języka angielskiego w firmach szkoła jest naprawdę kiepska.... Ania SUPER! (1) SUPER LEKTORZY! MIŁA OBSŁUGA! Mihoo Bardzo przyjemne lekcje. (1) Dzięki Agacie nadrobiłam zaległości w szkole, przygotowałam się do testów i... Julia W Sopocie tutaj najlepiej (1) w wakacje uczyłam się na kursie j. francuskiego. Było rewelacyjnie, bardzo... kursantka Polecam (1) Chciałbym polecić English Unlimited. Atmosfera lekcji jest naprawdę fajna,... Wojtek Kurs języka niemieckiego (1) Kurs języka niemieckiego w szkole English Unlimited zdecydowanie nie jest dla... Maja polecam (1) świetna metoda, idealna dla osób których może nudzić standardowy tryb nauki.... Dorota