EXTRA SZKOŁA (1) Jest to najlepsza szkoła języka angielskiego !!!!POLECAM Ania super (1) Fajni nauczyciele. Ciekawie prowadzone lekcje. Nigdy nie jest nudno. Polecam Grzegorz mefiu - opinia (1) Dobra szkoła. Korzystałem w zesżłym roku i bardzo pozytywnie. Polecam. mefiu
Świetny kurs za niewielkie pieniądze. (1) Uczestniczyłem w kursie organizowanym przez Panią Monikę. Zajęcia prowadzone... Jan polecam (1) Polecam wszystkim naukę w EU. Szczególnie polecam mojego nauczyciela p. Tomka... Wojtek świetna szkoła !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Uczestniczyłam w intensywnym kursie letnim - przez 3 tygodnie nauczyłam się... Natalia zdałam dzięki tej szkole certyfikat! (1) ~mam problemy z językami od kiedy pamiętam a dzięki profi lingua i ich... irenka77 tak sobie (1) coraz mniej lektorow, grup szkoleniowych Diana Kiepskie warunki (1) Uważam że szkoła ma naprawdę kiepskie warunki jeśli chodzi o lokal. Sale są... ja gorąco polecam (2) Po kursie maturalnym w szkole Windor dostałam na egzaminie 88% z pisemnego... Błaszczyk Ciekawe zajęcia dla dzieci (1) Dzięki temu, że zajęcia odbywają się w poszczególnych szkołach, nie musiałam... Malinowska Super zkoła supr ludzie (1) Uczestniczyłam w rocznym kursie języka norweskiego, grupa liczyła 7-8 osób... Agnieszka uwaga nie wszystkie zaplanowane przedmioty się odbywają! (1) na tegorocznym studium tłumaczy nie odbyły się 3 przedmioty z zaplanowanych,... AR Egzamin gimnazjalny z j.angielskiego (2) 94% z Egzaminu Gimnazjalnego po 3 latach nauki (od podstaw) w Windsorze!... Ala POLECAM (1) Od 2 lat uczęszczam na kurs języka hiszpańskiego i z czystym sumieniem mogę... bea Polecam ! Kurs dziennikarski (1) Jedyny taki kurs w Trójmieście! Wiadomości z różnych dziedzin dziennikarstwa... Dominika kurs dziennikarski (1) Szkoła l'escargot wraz ze szkołą BEST zorganizowała w tym roku pierwszy kurs... dominika Polecam... (1) Chodzę do tej szkoły dopiero od stycznia ale bardzo mi się podoba. Chodziłem... Darek G. Wspaniała szkoła (1) Jest to wspaniała szkoła językowa, skorzystałem dzięki niej bardzo. ADK... Kacper Kolczyński POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Uczęszczam do tej szkoły od roku i jestem bardzo zadowolona między innymi z... Magda