"Rewelacyjna szkola! (1) "Rewelacyjna szkola! Mam super lektora! Mozna szybko zrobic postepy, bo... ello polecam (1) ucze sie jezyków już sporo lat i widzialam kilka szkół. Ta wyróżnia się... K. Wyjątkowi (1) Pierwszy kontakt z lektorem już robi wrażenie że od samego początku mamy do... Rafał
Polecam (1) Mój synek od samego początku chętnie uczęszcza do tego przedszkola.... DMP POLECAM! (1) Co prawda nie mam porównania z innymi ale szkoła naprawdę na wzorowym... Krystian Osobiście polecam (1) Zajęcia są różnorodne językowo. Ani razu jeszcze się nie nudziłem. Atmosfera... Rafarz polecam gorąco! świetna szkola! (1) Rewelacyjna szkola! Mam super lektora! Mozna szybko zrobic postepy, bo... katarzyna Najlepsza Szkola Jezykowa w Rumii (1) British School to na pewno najlepsza szkola jezykowa w Rumii! Maja super... AK Świetna szkoła (2) Po różnych doświadczeniach z nauką języków obcych trafiłam do tej szkoły i... monika Super! (1) Bardzo gorąco polecam, jak się trafi do grupy Pana Marcina to satysfakcja... Zbol Szkoła dla każdego! (1) Wreszcie znalazłam to czego szukałam. Kiedyś uczyłam się już angielskiego ale... Dorota z Chwarzna uczestniczka - opinia (1) świetna szkoła i super metoda.Jestem bardzo zadowolona, wreszcie się nie... uczestniczka słaby poziom (1) Chodziłam do Astar-u na lekcje angielskiego przez 4 lata. Niewiele się... Dorota fajna szkoła (1) Fajna szkoła bo nie trzeba do niej chodzić. To szkoła przychodzi a właściwie... Marysia K. Rewelacja! (1) Bardzo fajny pomysł z tym, że nie trzeba nigdzie jeździć, szczególnie... Monika F. Godne Polecenia (1) Profesjonalna szkoła ze wspaniałaymi lektorami, wygodnie bo lektor dojeżdża... Ahnieszka Rafałowicz polecam (1) Profesjonalne podejście do klienta. Wykwalifikowana kadra. Efektywna nauka. bukamila SWIETNA SZKOŁA!!! POLECAM!!! (1) Polecam szkołę!!! Wybrałem zajęcia indywidualne języka angielskiego. Lektorzy... Gwizdała Sławomir rewelacyjnie (1) Polecam wszystkim CNJ ALBION!! P.Paulina jest osobą bardzo rzetelną,solidną.... Iza po prostu dobra szkoła (1) nie ma co tu dużo gadać: chodziłem tam parę dobrych semestrów, zdałem CAE bez... Kris