Polecam! (1) Miło się uczyć w tej szkole. :) A. Hiszpański (1) chodze na kurs hiszpańskiego pół roku i bardzo dużo się nauczyłam. Nie miałam... 12389 Polecam!!! (1) Profesjonalne podejście,lektor wspaniały kompetentny poziom nauczania bardzo... Joanna
Magdalena - opinia (1) Bardzo dobra szkoła językowa. Z oferty korzystam z przerwami od ponad trzech... Magdalena Julita - opinia (1) Polecam ! jeśli masz dzieci i myślisz o ich przyszłości. Chcesz aby znały... Julita SZKOŁA WIDMO ! (1) UWAGA można się naciąć ! Szkoła pod podanym adresem nie istnieje, telefonu... Tomek POLECAM! (1) Bardzo polecam speak-up osobom, które nie lubią rutyny. Zajęcia są ciekawie... hankka7 nie polecam (1) bardzo slaba obsluga, nie mozna sie dogadac. Jarekr Uwaga na umowy/właścicielkę (1) Chodziłam na norweski do pani Marty. Super kobieta, szkoda, że już nie... zosiek Najlepsza szkoła języków orientalnych w Trójmieście!!! (1) Rewelacyjna szkoła z klimatem i wspaniałymi, zaangażowanymi nauczycielami!... Dorota szkoła numer 1 w Trojmiescie (1) pełen profesjonalizm jeżeli chodzi o lektorów to znaczy ich przygotowanie do... Mark jezyk japonski (1) Matsuri to najlepsza szkola w ktorej czlowiek moglby zaczac swoja przygode z... Pawel Gorąco polecam! (1) Można się tu nauczyć wielu języków. Wszystko odbywa się w miłej atmosferze, w... Anna Japoński w Matsuri jest wspaniały (1) Kurs języka japońskiego w szkole Matsuri jest naprawdę godny polecania.... nat Miejsce warte polecenia (1) Jest to szkoła, którą zdecydowanie należy polecić wszystkim chcącym poznać... Jakub Kudła nauka Japońskiego (1) naprawdę super zajęcia - polecam każdemu natalka84 Polecam wszystkim! (1) Języka japońskiego uczę się w szkole Matsuri od około trzech lat. Mogę... Hanna J. Język japoński (1) Duża oferta - kursy dla osób na każdym poziomie nauki. Bardzo dobre podejście... Lina Japoński (1) Bardzo mili i przyjaźni, a przede wszystkim doświadczeni nauczyciele !!! Ceny... Zbyszek Nie wiadomo ile kosztuje 1 h nauki w tej szkole ani ile godzin będzie w semestrze. (1) Szkoła nie przedstawiła zasad redukcji godzin w przypadku gdy grupa w ciągu... Uczennica