Uratowane życie kotka (2) Przyjechałam z ledwo żyjącym 4 tygodniowym kociakiem- drgawki, słaby puls,... Patrycja Świetni Fachowcy (2) Nasz piesek Kazik po przebytym urazie kręgosłupa operowany w tym szpitalu... Robert Maciejewski Super!! (2) Najlepsza klinika! Dr M. Zajączkowska wspaniała. Pełna empatii, cierpliwości... Agnieszka
Najlepszy szpital (1) Tu nie ma Co pisać.W tym szpitalu są lekarze i asystentki z powołania i z... Barbara Konopka Shihtzu sterylizacja (1) Profesjonalna i mila obsluga. Rano suczka zostala w szpitalu, po poludniu... Pawel Kamienie w pęcherzu moczowym - York. (2) Pacjent - pies York Tores, z kamieniami w pęcherzu moczowym i cewce, przyjęty... Aneta Fachowcy i perfekcjonisci!!! (1) Bylem wczoraj i dzisiaj z krolikiem. Pani weterynarz szybko zdiagnozowala u... Krolik Didek POLECAM (1) Najlepszy Szpital w całym Trójmieście! Moja chorowita Stonka otrzymała tam... Magda Uratowany kot Czarnulek (1) Dziś (niedziela) mijają dwa tygodnie jak mój kilkunastoletni kot Czarnulek... Lidia leki (1) ceny leków to jakieś nieporozumienie. W aptece 31 zł u was 68 zł !? Trzeba... Magda D Najlepsze miejsce do leczenia psiaków (1) Nasza sunia rano została sparaliżowana. W przeciągu godziny zrobiono... Jarosław kotka Tula (1) Bardzo profesjonalna obsługa, pacjentka i jej rodzina zadowoleni, polecamy. Edyta Moj przyjaciel nulus i koszmar w szpitalu (4) W ddniuw ktorym przywiozlam pieska do szpitala zlecilam sama badania w... MAKOWSKA.JOLANTA@INTERIA.PL Super !!! Najlepszy szpital w Trójmieście, a może i w Polsce!!! (2) Najlepsza klinika weterynaryjna jaką znam. Dzięki tej klinice mój pies jest... Mariusz Gorąco polecam (1) Bardzo bardzo polecam szpital, Pani Daria Machola uratowała jako szczeniaka... Lidia Z Profesonalnie polecam!! (1) Nasza AZA kundelek maly czarny żyje ! Dziekujemy za uratowanie pieska... Kobieta Sylwia Warczak polecam (1) Najprawdopodobniej uratowali mojego psa przed uśpieniem.... super podejście... krzysiek Bardzo na nie (3) Sama lecznica w środku jest bardzo elegancka. Ale niestety, przygarnąłem... niezadowolony Dziekuję za przywrócenie do zdrowia Boryska (1) Jakiś czas temu mój buldożek francuski Borys zachorował na zwyrodnienie... Justyna Najlepsza opieka dla ukochanego pupila (1) Mój ukochany pies dzięki opiece pracowników szpitala weterynaryjnego... eftees