Bardzo chciałabym podziękować (1) Bardzo chciałabym podziękować lekarzom ze szpitala weterynaryjnego... Barbara Zaawadzka Polecam z czystym sumieniem. (1) Szczerze mówiąc to trafiłam do Krzemińskiego przez przypadek, szpital ten... Banana Polecam:) (1) polecam, polecam:) Całodobowo, profesjonalnie, z zaangażowaniem. Z czystym... Kasia
STANOWCZO ODRADZAM (3) Nie potrafią wogle leczyć, zdzierają tylko pieniądze. Jak dla mnie to... PATI Podziękowanie (1) Składam serdeczne podziękowanie na ręce Pani Ordynator , która kieruje bardzo... Irena Żywicka Pelen profesjonalizm (1) Dziekuje za uratowanie życia dla pani Anna Szwakopf-Dziedzińska........ Natalia Profesjonaliści (1) Leczę tam mojego psiaka już kilka lat, wyszedł cało z bardzo poważnego... Wdzięczna nie polecam (chyba, ze masz duzo pieniedzy i cierpliwosci) (3) Przyjechałem do szpitala z chorym, kaszlącym psem. W pierwszej kolejności... MS Misiek - kot- dziękuje za uratowanie życia. (1) W nocy ok. 1 godz. po telefonicznej konsultacji Misiek w ciężkim stanie... Krzysztof nie nie i jeszcze jar nie (4) niestety zdecydowanie odradzam, odwiedzilam wielu weterynarzy ale pani... Marianna Dziękujemy w imieniu Kseny (1) Chciałabym podziękować za fachową opiekę nad naszą sunią,która odeszła w... M.P Gorąco polecamy. I bardzo dziękujemy za opiekę. (1) W naszym domu to już trzeci zwierzak pod opieką Szpitala. Zawsze mamy... AH polecam (1) Bardzo serdeczny personel, miła obsługa, jakość usług na najwyższym poziomie.... szini Pożegnanie Neluni (1) Dziękujemy za opiekę nad Nelcią. Była bardzo chora, ale lekarze za Szpitala... MBK Polecam - 11 letnia sunia po operacji ma się świetnie (1) W końcu trafiliśmy na weterynarzy z prawdziwego zdarzenia! Nasza sunia miała... Magda Serdecznie Polecam!!! (1) Najwyższy poziom pracy!!! Bardzo dziekuje dr Aleksandrowi Kozłowskiemu za... Pola Jestem na TAK!!! (1) Fakt trochę drogo, ale dobro mojego kotecka jest najważniejsze:) Mój kotek... Ania Szpital Weterynaryjny Krzemińskiego (1) Bardzo dobry szpital.Personel z pełnym zaangażowaniem dba o dobro i zdrowie... joanna Bardzo zadowolona,korzystałam z usług już dwa razy (1) Korzystałam już dwa razy z usług Szpitala.Ostatnio byłam z kocurem na... Kasia Życzliwi i profesjonalni (1) Do szpitala trafiliśmy z kulejącą 11-letnią suczką. Ze względu na wiek... Jacerek