ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (2) Zdecydowanie polecam ten szpital, mam 11 letniego psa i doświadczenia z... Basia Weterynarze bez serca (1) Prosiłam o pomoc dla bezdomnego, cierpiącego małego kociaka. Wstępnie... Małgorzata drogo ale warto :) (1) 5 lat temu z powodu używania antykoncepcji hormonalnej moja kotka miała... Killer
polecam (1) Szpital jak najbardziej polecam. Kilka lat już przyjeżdżam z psem i jestem... A anulka - opinia (1) Trochę pomogli, mam nadzieję, że pomogą całkowicie. anulka Polecam ! (1) Poddaliśmy naszą sunię sterylizacji w Szpitalu Krzemińskiego (poleconym przez... Ania ... (1) No niestety... Ceny wygórowane. Podejście do pacjenta naganne. Czekałam na... mroczek Gorąco polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej kliniki. Profesjonalizm w 100 procentach... Paulina Pełne uznanie (2) Z moim 16-letnim pieskiem chodziłam od trzech lat po weterynarzach, którzy... Marianna Jakubowska super (3) lekarze bardzo przejmują się zwierzętami widać że robią to z pasją, mojego... ASIA w sterylizacji są bezkonkurencyjni (1) Zdecydowaliśmy się poddać nasza suczkę zabiegowi sterylizacji, wybraliśmy... Marika dzięki (1) Powiem tak - na przycięcie paznokci dla psa z powodu cen raczej nie polecam... ja dziękuje za uratowanie życia (1) jak w temacie ,krótko i na temat jeszcze raz dziękuje Abi Jestem pod dużym wrażeniem ! (1) Już od progu pełen profesjonalizm i niesamowita kultura.Panie w recepcji... Beata Gdańsk mila - opinia (1) odwiedziłam ostatnio szpital ze swoim pieskiem Kropkiem bo mial problem z... mila