Teatr Miejski

Teatry

Gdynia, gen. Józefa Bema 26

Kamil - opinia (1) Świetny Teatr dramatyczny! Moim zdaniem jakością i różnością repertuaru... Kamil Justyna - opinia (1) Bilety zakupione na spektakl który się nie odbył z powodu pandemii(listopad... Justyna Dorota - opinia (1) Fantastyczna gra aktorów! Scena przepełniona emocjami, które zawłaszczają... Dorota
Maria Długońska - opinia (1) Polskie rymowanki albo ceremonie Andrzeja Błażewicza. Przedstawienie... Maria Długońska Polecam!!! (1) Ogromne brawa dla całego zespołu i realizatorów. Piękny spektakl!!!!! Widzowie z Gdańska Brawo! (1) Świetny zespół.Im nawet kiepski reżyser by nie zaszkodził. Warunki lokalowe... Wist Dobry teatr (1) Repertuar bardzo urozmaicony, wielu dobrych, chcących aktorów. Jak na... Vista dyskryminacja (1) chciałam dzisiaj kupić bilety z promocji z dnia 5.02 po 20 złotych kazdy... ewa przydałby się remont (1) Powiem tak, idąc do teatru człowiek oczekuje komfortu, w tym teatrze zupełnie... Ewelina teatr miejski w Gdynii bilety (4) Dwa tygodnie wcześniej zarezerwowaliśmy 4 bilety na spektakl 7.01.2012 i... zwykły widz z pomorza środkowego spektakle, które oglądałem (2) Ostatnio widziałem dwa przedstawienia: "Piaf" i "Dzień Świra" co z wcześniej... Jarosław Mrozek, Prof. UG zgrzyt (2) Pojechałam z uczniami na spektakl " Czarnoksiężnik z Krainy Oz". Spektakl... ambra Nie wpuszczono nas na spektakl- mimo zakupionych biletów (2) "Ochroniarz" bardzo niesympatyczny, zamknięto drzwi na siłę nie wpuszczając... Maria niedoceniony (1) Uważam, że zespół jest niedoceniony i nie wykorzystano jeszcze jego... teatralna Bajkownica (1) Wczoraj na WOSP znalazłem ofertę Teatru na ferie dla dzieci Bardzo fajny... Tata Jagody wszechstronny gatunkowo (1) Teatr Miejski w Gdyni zawsze oceniałem pozytywnie, zarówno za kadencji p.... eMeS mia - opinia (1) Teatr bardzo zyskał za dyrektora Jacka Bunscha,jako widz mam nadzieję,że... mia