Thai Thai

Restauracje Jedzenie na wynos

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 63

Tadeusz - ocena (1) Do wizyty w sierpniu 2024 jako koneser kuchni tajskiej (30 lat w Tajlandii)... Tadeusz m. - opinia (1) bardzo ładne miejsce, na prawdę ma klimat orientalny / azjatycki. Wrażenie... m. p. Robert - opinia (1) Nie warto, porażka W dniu 16.01.2022 ok godz. 17 wraz z rodziną byliśmy w... p. Robert
Piotr - opinia (1) Pierwsze słowo jakie nasuwa mi się po wizycie w tej restauracji to... Piotr Pomyłki się zdarzają, (1) podano mi zupę z krewetkami, a zamawiałam z kurczakiem. I nie w tym jest... cala Sami zdecydujcie (2) Dziś odwiedziłam Thai Thai - jedzenie przepyszne - tu zdecydowana 5! Ale...... Anna bylem tydzien temu polecam bardzo smacznie ale drogo (2) dwa razy w roku odwiedzam Sopot z zona. Za kazdym razem odwiedzamy thai thai... Grazyna i Janusz Jedyne miejsce w Trójmieście (1) O jakości tego miejsca niech świadczy ilość gości. Jedzenie niezmiennie na... Jarek Z autentyczną kuchnią Taiską to nie ma nic wspólnego. (1) Dania tak spolszczone, że aż niesmaczne. Rozumem, że do polskiego podniebień... Igosz Nie polecam. Okropne jedzenie nie za tą cenę (1) Nie smaczne i dość drogie. Korzystaliśmy kilka krotnie niestety żadne z dań... Paulina BARDZO POLECAMY! (1) Niestety jest dość drogo, ale tylko jak uzbieramy sobie wraz z dziewczyną... mmm fatalnie (1) dawno nie spotkałam się z tak niesmaczną kuchnią tajską. zamówione dania... Marika słabo, niesmacznie, nijak (1) mieliśmy okazję spróbować większości dań z menu i niestety większość smakuje... lucianoo raczej nie wroce (1) Niestety , jedzenie mimo iz gotowane przez Tajow , nie jest nawet w połowie... Blanka Liczyłem na poprawę (3) Srodze się zawiodłem. Lokal nieprzystępny. Przy kilku klientach kelnerzy nie... Łukasz hmmmm (1) Bylam wielokrotnie. Obsluga kiepska. Jedzenie dobre ale chyba nigdy nie... darijka SZOK! (2) Witam. Przed chwilą przeczytałam kilka opinii na temat restauracji Thai Thai... Justyna Zawiodłam się (1) Do tej restauracji trafiliśmy po tym, jak kilku szefów kuchni poleciło ją w... kalonji poprawcie jakość obsługi (1) Jedzienie w restauracji uważam za bardzo smaczne i to tyle w temacie. Bardzo... Agnieszka tylko dla tych, którzy nigdy nie byli w Tajlandii (!) (2) Klimat restauracji całkiem fajny. Ceny - bardzo wysokie, ale jak idziesz do... dit