Tom's Diner

Restauracje

Gdynia, Świętojańska 47

Smacznie, tanio i przyjemnie ! (1) Bardzo dobre jedzenie, pyszne papryczki jalapeno, steak rewelacyjny. Porcje... stały gośc Tak se (1) Obsługa jakby jej nie było. Ponad połowa stolików była wolna, ale nasze... kot Niestety - nie warto :( (2) Ewidentnie zaczęli dobrze, tylko co się potem stało? Stwierdzili że pojadą na... voopeem
Polecam - bardzo sympatycznie i smacznie (1) Lokal odwiedzony przeze mnie pierwszy raz w grudniu, od tego czasu wracam tam... Mała NY Stek (1) Byłem dziś o 14 i zamówiłem NY Stek, generalnie bardzo dobre ale porcja jak... Anonim Przerost formy nad treścią (1) Żeberka świetnie zrobione ,porcja dla kobiety starczy /pasek żeberek,dwa... HANKA Siedzę ,obserwuje i nadiwić sie nie mogę (1) W restauracji byłem wczoraj. Sam klimat miejsca naprawdę przyjemny choć... Michał Super! (1) Witam serdecznie :) Restaurację odwiedziłam z koleżankami pierwszy raz kilka... Nika super :) (1) Świetna lokalizacja, przemiła kelnerka, pyszne burgery i ciekawy wystrój. W... k@ cudowne żeberka! (1) Bylam z mezem po raz pierwszy, ale na pewno mi ostatni! Przepyszne, wrecz... Aleksandra Przepysznie! (1) Do Tom's Diner poszłam pierwszy raz z moim chłopakiem, za drugim zabraliśmy... Agnieszka Miło i nareszcie można z dziećmi (1) Miło zaskoczył mnie fakt, że nareszcie w tym miejscu jest restauracja gdzie... Tamara Nastroj i jedzonko (1) Jestem zwolennikiem raczej zdrowej lekkiej kuchni, maz namowil mnie na... Elmo Gorąco polecam (4) Bardzo odpowiada mi ta restauracja pod wieloma względami miedzy innymi kącik... Gość