Jarosław - opinia (1) Całkowity profesjonalizm, fachowa konsultacja oparta na mojej historii... Jarosław Przemysław - opinia (1) Fachowiec światowej klasy, a przy tym empatyczny człowiek. Lekarz jakich już... Przemysław Piotr - opinia (1) Fantastyczny fachowiec i człowiek. Oby więcej takich specjalistów. Piotr
Wacław Grzybkowski - opinia (1) Rzetelna, kompetentna i fachowa usługa. Sympatyczna. Wacław Grzybkowski Urolog, laser (1) Szukam w trojmiescie i okolicach prywatnie zabiegu podciecia wedzidelka... K. K. - opinia (1) Byłem u doktora na operacji stulejki. Do tych spraw potrzebne są... K. K. Bogdan - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Dr. Tomasza Drabarka.Badanie bardzo... Bogdan Bezproblemowo (1) Zabieg o wiele mniej straszny niz go malują. Szybko, z sympatycznym doktorem,... Mariusz Cudotwórca (1) Skorzystaliśmy z pomocy dr Kłącza w związku z diagnostyką niepłodności i... Agnieszka Podziękowanie (1) Dziękuję doktorowi Sowa za operację.Po operacji jest rewelacja.Opieka... Henrix Polecam! (1) Doskonaly lekarz z super podejsciem do pacjeta. Jestem bardzo zadowolony z... Tywin pełen profesjonalizm (1) u doktora Michajłowskiego robilem zabieg wazektomii i jestem w pelni... Stefan Wspaniały lekarz (1) Sympatyczny, wyrozumiały, profesjonalny, nie oszczędza czasu na pacjencie,... Aleksandra ... (2) Panu doktorowi zajęło więcej czasu wprowadzanie moich danych do komputera niż... Mateusz Wazektomia (1) Termin oczekiwania koło 2-3 tygodni, sam zabieg szybko i sprawnie. Bół minął... Wojtek Wazektomia - wszystko ok! (1) Jestem po zabiegu u doktora Jerzego, wazektomia przebiegła bez problemu.... Andrzej Zabieg (1) Profesjonalnie wykonany zabieg, profesjonalne podejście. Lekarz z powołania.... K. LEKARZ Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA (1) Polecam! Fachowe i miłe podejście do klienta. Bardzo dobry lekarz i super... Lucyna Świetne podejście do dzieci (3) Byłam u dr Gołębiewskiego z naszą córką w związku z nieustającymi zaparciami... Barbara Zadowolona (2) Gdzie można umówić się do Pana na wizytę, ponieważ od 2 miesięcy poszukuje... Zadowolona