Autor - ocena (1) Pan konkretny, miły, stanowczy. Zabieg bez komplikacji,dostałem nawet... Autor Anna - opinia (1) Bez zarzutów. Perfekcyjna w każdym calu. Anna Marek Doszczak - opinia (1) Zabieg holep wykonany profesjonalnie. Najlepszy urolog jakiego spotkałem w... Marek Doszczak
Moniś - opinia (1) Super lekarz. Bezstresowa wizyta, dokładny wywiad i badanie usg . Otrzymałam... Moniś Magdalena - opinia (1) Od znajomych dowiedziałam się, że trafiłam do wspaniałego lekarza. nfz, uck,... Magdalena Piotr Konecki - opinia (1) Kompetencja i życzliwość, zabieg Holep bez powikłań, trzeci tydzień z... Piotr Konecki Lukasz Popielarz - opinia (1) Najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałem. Brak słow aby opisać doktora... Lukasz Popielarz Michał K - opinia (1) Witam Z czystym sumieniem polecam Pana doktora. Zabieg przeprowadzany... Michał K Jarosław - opinia (1) Całkowity profesjonalizm, fachowa konsultacja oparta na mojej historii... Jarosław Przemysław - opinia (1) Fachowiec światowej klasy, a przy tym empatyczny człowiek. Lekarz jakich już... Przemysław Piotr - opinia (1) Fantastyczny fachowiec i człowiek. Oby więcej takich specjalistów. Piotr Wacław Grzybkowski - opinia (1) Rzetelna, kompetentna i fachowa usługa. Sympatyczna. Wacław Grzybkowski Urolog, laser (1) Szukam w trojmiescie i okolicach prywatnie zabiegu podciecia wedzidelka... K. K. - opinia (1) Byłem u doktora na operacji stulejki. Do tych spraw potrzebne są... K. K. Bogdan - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Dr. Tomasza Drabarka.Badanie bardzo... Bogdan Bezproblemowo (1) Zabieg o wiele mniej straszny niz go malują. Szybko, z sympatycznym doktorem,... Mariusz Cudotwórca (1) Skorzystaliśmy z pomocy dr Kłącza w związku z diagnostyką niepłodności i... Agnieszka Podziękowanie (1) Dziękuję doktorowi Sowa za operację.Po operacji jest rewelacja.Opieka... Henrix Polecam! (1) Doskonaly lekarz z super podejsciem do pacjeta. Jestem bardzo zadowolony z... Tywin pełen profesjonalizm (1) u doktora Michajłowskiego robilem zabieg wazektomii i jestem w pelni... Stefan