Z polecenia (2) Do Pana Doktora dostaliśmy się z polecenia. Nasz synek miał podejrzenie... Mariusz Fachowiec (1) Precyzyjna diagnoza, skuteczne leczenie, a przy tym wysoka kultura i szczera... Olaf T. Karygodne podejście do problemu pacjenta (2) Byłem u tego specjalisty dwa razy z problemem seksualnym. Diagnoza była za... pacjent dr Szczurka
Serdeczenie polecam! (1) Jeszcze do tej pory nie spotkałem się z tak profesjonalną obsługą i poradą.... Młody pacjent Kolega UROLOG (1) no super podejscie ,potraktował mnie jak kolegę ,oraz diagnoza z wykładem jak... ratel Jestem zadowolony z wizyty. (1) Sympatycznie, szybko i bezstresowo. Polecam wszystkim niezdecydowanym :) ui Polecam (1) Bardzo dobry specjalista. Miły i profesjonalny. U tego doktora odbyłem swoją... Iro idź do Artura ! (1) tak się stało , że znam Artura bo razem trenowaliśmy pewną sztukę walki.Pare... Zbyniu NIE NIE NIE!!!! (1) Nie będę pierwszym z podobnymi spostrzeżeniami. Ten pan wszystko wie już gdy... Ryszard Polecam (1) Znający się na rzeczy, miły, kulturalny. Bardzo szybko udało mi się uzgodnić... Krzysiek profesjonalista (1) Doktor leczył mojego ojca. Teraz leczy mnie - efekty widać po pierwszej... Grzegorz G. artur - opinia (1) Szybko, rzetelnie, i tyle na temat artur Polecam (1) Wspaniały lekarz, widać że posiada ogromną wiedzę. Od razu zdiagnozował mój... Mariusz P Nie polecam (1) Lekarz nie podchodzacy powaznie do problemu z ktorym przychodzi pacjent. Nie... marines REWELACYJNY!!!GODNY POLECENIA! (1) Przede wszystkiem bardzo doĸladny i konkretny. Kontakt z dr rewelacyjny!... Joasia Polecam. (1) Polecam dr Rucińskiego. wyleczyłem się dzięki niemu i jeśli były by inne... Mike Zdecydowanie polecam! (1) Zabieg wędzidełka wykonany bez komplikacji, szybko, sprawnie i bez bólu.... urabus rewelacja (1) Fantastyczny lekarz. Po pierwsze, uleczył mnie z bakterii w moczu (a... Agnieszka Bardzo dobry fachowiec (1) Miłych, przystępny lekarz. Zadaje wiele pytań zapewne by wystawić trafną... antro Świetny i rzetelny lekarz. (1) Zero rutyny,cieszę się,że ze skuteczności leczenia! Dziękuję! Jan