piotr - ocena (1) Bardzo dobry urolog. Miły, empatyczny. Polecam z calego serca. Pomógł mi po 4... piotr Pawel - ocena (1) Wyjatkowe negatywne. Dr majac w gabinecie ultrasonograf z niego nie... Pawel Marcin - ocena (1) Doktor Rucinski to wspaniały specjalista, z ogromną wiedzą, wysoką kulturą... Marcin
Dariusz G - ocena (1) Wizyta w miłej atmosferze, szczegółowe badanie USG wykazało kamień w nerce.... Dariusz G Tomek - ocena (1) Miły i sympatyczny, brak podstawowej wiedzy, leczy coś, o czym nie ma... Tomek Paweł - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam usługi doktora Rucińskiego. Jestem jego pacjentem... Paweł Andrzej - ocena (1) Dr Artur Ruciński jest lekarzem o niezwykłej kulturze osobistej,... Andrzej Artur - ocena (1) ,,Zabieg powiększania prącia był pewnym wyzwaniem i obawą. Po zabiegu efekt... Artur Dziki pacjent - ocena (1) Bardzo dobry fachowiec i profesjonalista. Polecam. Dziki pacjent Tomasz - ocena (1) Znakomicie wykonany zabieg,doskonała opieka przed i po zabiegu.Polecam doktora. Tomasz Krzysztof Sumiga. - ocena (1) To wspaniały specjalista , doktor godny zaufania. Krzysztof Sumiga. Teresa Górska - ocena (1) Po usunięciu pęcherza moczowego leżałam ponad miesiąc. Wypisano mnie do domu... Teresa Górska Autor - ocena (1) Pan konkretny, miły, stanowczy. Zabieg bez komplikacji,dostałem nawet... Autor Anna - opinia (1) Bez zarzutów. Perfekcyjna w każdym calu. Anna Marek Doszczak - opinia (1) Zabieg holep wykonany profesjonalnie. Najlepszy urolog jakiego spotkałem w... Marek Doszczak Moniś - opinia (1) Super lekarz. Bezstresowa wizyta, dokładny wywiad i badanie usg . Otrzymałam... Moniś Magdalena - opinia (1) Od znajomych dowiedziałam się, że trafiłam do wspaniałego lekarza. nfz, uck,... Magdalena Piotr Konecki - opinia (1) Kompetencja i życzliwość, zabieg Holep bez powikłań, trzeci tydzień z... Piotr Konecki Lukasz Popielarz - opinia (1) Najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałem. Brak słow aby opisać doktora... Lukasz Popielarz Michał K - opinia (1) Witam Z czystym sumieniem polecam Pana doktora. Zabieg przeprowadzany... Michał K