Polecam. (1) Leczę się już od dłuższego czasu. Spotkałam nareście lekarza z prawdziwego... supron103 lekarz zainteresowany tylko pieniedzmi a nie pacjentem (1) pan profesor niestety zpomnial ze przede wszystkim nalezy sie interesowac... Zrozpaczona córka Duże TAK dla Dr Wiesława Moszczyńskiego! (1) Do doktora Wiesława Moszczyńskiego zgłosiłam się w czerwcu 2009 r . Po... Monika Parzątka-Lipińska
goraco polecam (1) Gorąco polecam bardzo miły lekarz fachowiec w pełnym tego słowa znaczeniu... ptysiu Najlepszy urolog w Trójmieście (1) Poszłam do lekarza poniewaz mialam powazny problem i żaden poprzedni urolog... pacjentka Znakomity specjalista (1) Ja się nie zgodzę z komentarzem ponizej. Miałem zapalenie prostaty z... młody człowiek Moja opinia. (1) Polecam doktora.Bardzo dobry fachowiec i miły człowiek. H.R. zły lekarz (1) Nie polecam. Nie skierował pacjenta w wieku 55 lat na podstawowe badania PSA... pacjent Jedyny, który chciał mi pomóc (1) Szkoda ,że jest tak mało lekarzy z takim podejściem do chorego. Czasami... dziecko57