NAJLEPSZY SPECJALISTA!!!! (1) BARDZO POLECAM DR ARTURA. JEST BARDZO DOBRYM LEKARZEM I SPECJALISTĄ W SWOJEJ... M.G. dr Moszczyński (1) Bardzo dobry urolog jestem zadowolony z wizyty u tego lekarza.uważam że godny... Sławomir B Odradzam tego "lekarza" (2) 1,5 roku faszerował mnie antybiotykami. Wizyty wyglądały następująco dzień... Piotr
fachowiec (1) leczę się tego lekarza już ponad dwa lata. W tym czasie prostata przestała... _leszek Polecam wszystkim. (1) Bylem na zabiegu przedluzenia wedzidelka profesjonalne podejscie do pacjenta... Piotr Polecam (1) Polecam dr Moszczyńskiego, poniewaz trafiłem do doktora przez przypadek a... zybi PIERWSZY kompetentny lekarz (1) Pierwszy kompetentny lekarz, który powaznie podszedł to problemu z którym... Karola Tomasz N. - opinia (1) Lekarz naprawde godny polecenia.Problem zdiagnozowany na wizycie.Szybkie... Tomasz N. Niestety słabe leczenie (1) Byłem u p. doktora ze stanem (po)infekcyjnym. Niestety otrzymałem złą... Jarek podwójna jakość?? (2) Zachęcony opiniami próbowałem skorzystać z porady w ramach NFZ. Szczerze... niewdzięczny pacjent super :) (1) Polecam Pana dr.Moszczyńskiego trafiłem tam z polecenia pomógł mi i... Mirosław fryzjer Jędrzej - opinia (1) Od lekarza rodzinego na moją prośbę o skierowanie do urologa, bez wywiadu... Jędrzej Wybitny specjalista urolog, lekarz z powołania. (1) Leczyłem się od sześciu lat u kilku urologów na zapalenie prostaty, miałem... Władysław S Lekarz profesjonalista (1) Dr Artur to lekarz- fachowiec ale i lekarz- człowiek. Super podejście ,... nonnea Dobry lekarz (1) Pan doktor Artur Ruciński mnie niedawno operował. Wszystko poszło świetnie:... Wiesław Ostrzegam (1) Błędna diagnoza i leczenie pomimo przeprowadzonych różnych badań .... Żona pacjenta boski (1) Boski i bardzo przystojny!!!a tak poważnie to bardzo konkretny i nie... M. odpowiedni czlowek na odpowiednim miejscu (1) po pierwsze lekarz ten nie patrzy na czlowieka jak na chodzacy portfel po... Mikolaj H Bez wątpienia jeden z lepszych o ile nie najlepszy urolog w trójmieście… (1) Od kilkunastu lat mam problem z powracającymi zapaleniami pęcherza. W tym... G.K. Polecam. (1) Leczę się już od dłuższego czasu. Spotkałam nareście lekarza z prawdziwego... supron103