Doskonały lekarz (1) Śmiało polecam. Byłam na wizycie z córką. Pan doktor, nie tylko jest świetnym... Mamma Mia Dziękuję (1) Wspaniały lekarz. Wielkie doświadczenie. Przez kilka lat byłem monitorowany... A.Gilew. POLECAM BARDZO SERDECZNIE TEGO LEKARZA (1) Chciałbym podziękować Panu Doktorowi za fachowo przeprowadzony zabieg i... PACJENT
Szczerze mogę polecić dr Rucińskiego (1) Cóż ja mogę powiedzieć o dr Rucińskim, jest profesjonalny, merytoryczny,... someone90 Skandaliczne zachowanie lekarza (1) Miałam wyznaczoną wizytę u tego pana bo trudno go nazwać lekarzem i to nie z... Prawie pacjentka Prawdziwy lekarz (1) Dr. Ruciński przeprowadzał u mnie zabieg stulejki. Zdecydowanie polecam, jest... Ron Konkretny, miły, rzeczowy (2) Bardzo dobry specjalista - konkretny, miły i rzeczowy. Sympatyczny lekarz.... Pola Pomógł mi (2) Konkretny lekarz, młody, zdolny i doświadczony. Diagnoza trafna, leczenie... Radek Nie ma się czego bać. (2) Zgadzam sie z opiniami - Pan Doktor Jung to świetny człowiek, kompetentny... Jan Zabieg w VIP-MED Gdynia, Armii Krajowej 38-42 (1) w 100% polecam, fachowe podejście zero bólu i super miła atmosfera pod czas... Paweł Konkretny (1) Bardzo polecam tego lekarza - człowiek konkretny, bije od niego powołaniem -... Jacek Rozumie pacjenta (1) Pan dr jest przesympatycznym człowiekiem. Bardzo miły, stonowany i... Anita Dobry efekt leczenia (1) Pana Doktora poznałam (niestety, bo z powodu choroby) na oddziale Akademii... Katarzyna Naprawdę polecam! (2) Ten Lekarz to jest oaza spokoju - idealnie powinni go wystawiać jako pokazowy... Max Mogę polecić! (2) Byłam u doktora Michajłowskiego z problemem nietrzymania moczu. Jako jedyny... Mariola Wzbudza zaufanie (2) Pierwsze wrażenie jakie odniosłem to spokój i opanowanie. Wzbudził we mnie... Natalia Bardzo dobry specjalista (2) Bardzo dobry specjalista, z olbrzymią wiedzą w swojej dziedzinie. Miałem... Edward Wielkie dzięki (2) Serdeczne podziękowania dla Pana Doktora za pomoc w nieprzyjemnym męskim... Tomasz Polecam (2) Trafiłam do niego z polecenia. Szybko zdobył moje zaufanie. Bardzo dobry... Krystyna Polecam! (2) Byliśmy z synkiem u Pana doktora na kontroli po operacji u synka. Wszystko ok... Basia