Serdeczne podziękowanie (1) Składam serdeczne podziękowanie za profesjonalną obsługę i pomoc w... Rafa Jest super! (1) Jestem naprawdę pod wrażeniem gdyńskiego Urzędu Skarbowego. Spotykam się tam... Marcela Pokój 306 - Pani Elżbieta (1) Nie znajduję najbardziej odpowiednich słów, aby wyrazić wdzięczność i... Barbara Boros
Przyjaźnie (1) Byłam w urzędzie 29 stycznia. Bardzo serdecznie dziękuję Pani Beatce... Monika Duże zmiany w urzędach (1) Byłem 31 stycznia złożyć PIT. Czekałem zaledwie 10 min a straszono mnie źe... WITEK Bardzo miłe zaskoczenie (1) W urzędach skarbowych bywam często i muszę przyznać, że to jest mój ulubiony... interesant Sala obslugi (1) Jedyny plus- nowa sala obslugi. Pani w kancelarii bardzo nieuprzejma. Bardzo... Ramona Dawno nie zostałam tak miło obsłużona! (1) pan w okularach na sali obsługi (bardzo miły) szybko załatwił sprawę, którą... Joanna Mach Nowa sala, nowa lepsza zmiana? (1) Byłam dzisiaj złożyć w urzędzie PIT-28. Nie dość, że na sali obsługi wkońcu... Barbara Urząd z duzymi problemami (1) Wcale sie nie dziwię że wiele osób napisało wczesniej że nie mogły sie... Marzena Obsługa na wysokim poziomie (2) Skladałem Pcc-3 od zakupu auta i sd czyli darowiznę, urzędniczka... Podatnik Podatnik (1) Niestety zgadzam się z Kolegą Zniesmaczonym. Państwo w Państwie. Własną... Podatnik Niski poziom obsługi (1) Przy zgłaszaniu pożyczki od członka rodziny chciałam o coś spytać, pani... ja Taaaaka miła obsługa :) (1) Może to niepopularne chwalić Urząd Skarbowy, ale sprawę załatwiłam w 3 minuty... Katarzyna Akcyza (1) Pani na stanowisku urzędniczki bardzo niesympatyczna , zachowala sie bardzo... Uczciwy podatnik Wydanie zaświadczenia (1) Szybko, sprawnie. Bardzo uprzejma urzędniczka, służąca pomocą. Wszystko... Obywatelka Pani w kancelarii to nieporozumienie. (3) Pani w kancelarii ( siedząca po lewej stronie) nie dość, że jest nieuprzejma... Barbara brak zwrotu PIT (1) czekam już pól roku na zwrot podatku PIT , dodzwonić się do nich nie sposób! Ja Brak klimatyzacji (1) Brak klimatyzacji na sali obsługi to jakaś tragedia. W dzisiejszych czasach... Kobieta Banda nierbów (3) Dodzwonić się graniczy z cudem mc