podziękowanie (1) Chciałbym podziękować za "ludzkie" podejście do mojego problemu, a było to... zadowolony podatnik zwrot podatku z zagranicy (1) W dniu dzisiejszym skontaktowałam się z I US w sprawie zwrotu podatku z... Bogumiła nie odbierają telefonów (1) bareja... nieznany
Brak profesjonalizmu (1) Urzędniczka wprowadziła mnie w błąd, przez co nie można teraz odebrać... gość informacje w sprawie podatku (1) Bardzo miła obsługa zawsze dokładnie i grzecznie wszystko Panie wyjaśniają ,a... Mirka Bałagan w papierach (2) Do tej pory nie miałam złego zdania poza kolejkami do rozliczenia Pitów,... Pixella Tym razem ocena pozytywna (1) Opinie na temat Urzędów Skarbowych i pracowników tych instytucji są... A. Pani Zielińska z Kancelarii- dramatyczna obsługa (1) Zero informacji, traktowanie petenta jak intruza, podśmiechiwanie się pod... dg bardzo mega pozytywnie zaskoczony (1) Jestem bardzo milo zaskoczony wizyta w tym urzedzie. Mialem spory klopot i... Wilczeq telefon (1) dodzwonić się to jakaś masakara niemożliwe. dzwonię już od dwóch dni. ek Wydanie wniosków (1) Bardzo dziękuję przesympatycznej Pani z stanowiska nr 12, która w sprawny... Niepoczołowiczanka nie znaja zmian w ordynacji podatkowej (3) urzednicy w informacji nie znaja podstawowych zmian w ordynacji podatkowej,... Aleksandra Dobry urząd - nie mam większych zastrzeżeń (2) Kilkunastokrotny kontakt z tym US pozwali mi stwierdzić (mając porównanie z... Michał Dziwne zwyczaje w II Urzędzie - telefon ciągle zajety. (2) Przypuszczam, że telefon mają odłożony i kawkę sobie popijają... wkurzony Czy ktoś pracuje w tym urzędzie (3) Próbuje się dodzwonić już drugi dzień bez rezultatu. PIT składałam 10.03.2017... STUDENT ocenia -ok (2) Ja tam zawsze byłam miło obsłużona nawet telefonicznie babki służły pomocą ja... ala Pokój 308-podatki zagraniczne -rewelacyjna pomoc (2) Dostałam wezwanie do skorygowania PIT 36 w dniu kiedy się zgłosiłam nie było... Boguśka Obsługa telefoniczna poniżej krytyki (2) Spróbujcie się dodzwonić, próbowałem dzisiaj się skontaktować z 5 rożnymi... podatnik Urzad Skarbowy Wejherowo (1) Jestem mile zaskoczona uprzejmoscia i kompetencja pracownikow z ktorymi... Iwona Informacja (1) Zaskakująco miły i merytoryczny kontakt (tel. 58 7xxxx80), dotyczący... j23