temat: zgłoszenie nabycia spadku (1) Wielkie podziękowania dla Pani w Urzędzie, która w dniu 10.07.2018 roku... Barbara Kulesza Szybki zwrot (1) Zwrot podatku jak co roku szybko i sprawnie Zzz Ostoja chamstwa (1) W żadnej prywatnej firmie zachowanie podobne do tego (prostackie odzywki,... simon
Ocena Urzędu Skarbowego Pruszcz Gdański (1) Urząd bardzo przyjazny dla klienta, Pan Naczelnik dba o dobre imię Urzędu,... Rossa Rozliczenie podatkowe (1) Jakaś kpina czekam 3 miesiące na zwrot podatku, wiadomo że chciał bym jak... normalny PIT (2) Masakra pani w okienku gdzie oddaje się PIT bardzo niesympatyczna wręcz... Magda Szkoda że nie ma skali minusowej (1) Nie żyjemy już w komunie. Niech ktoś uświadomi o tym Panie od wzywania ludzi... Podatniczka Dno, dno, dno (1) Nie wiem co mnie podkusiło żeby przenieść rozliczenie do Wejherowa. To... Dorota obsługa (1) Obsługa w US stara się być miła i uprzejma, ale to co się dzieje ze zwrotami... Ula zwrot podatku (1) PIT złożyłam dokładnie 16.02 , dziś mamy 11 .05 a zwrotu jak nie widać tak... Małgorzata Paranoja (1) Zero pomocy ze strony obsługi urzędu w celu wypełnienia PIT. Medulla Zwrot podatku (1) Składałam podanie pit w tym samym dniu co rodzice rodzice zwrot już dostali 2... Xk zwrot podatku za 2015 rok ........!!!! (4) MASAKRA i jakaś KPINA !!!! złożyłam pit 28 lutego co oznacza że już dawno... Lidka Zwrot (2) Zlozylam e deklaracje w marcu ...i nadal brak zwrotu ...a nie dlugo mijaja... Alicja Szkoda słów... (1) Kto kontroluje urzędy skarbowe? Przez wiele lat mieszkalismy w Gdańsku i ze... Asia Zniesmaczony (1) No ja dobrej opinii nie mam. Przesluchania podczas kontroli rodem z gestapo a... Anonim Kpina ! (1) Urzad Skarbowy w Wejherowie to jakas kpina nie mowie tutaj o wszystkich... Sylwia III US (2) Masakra jest zachowanie pan tam pracujacych, nie wszystkich abo sa wyjatki.... razor1911 Brak informacji telefonicznej (3) Ze strony www powinny być usunięte numery telefonów kontaktowych. Nikt nie... Ja Jestem bardo zadowolony (4) Byłem załatwić sprawę w urzędzie .Zostałem załzawiony perfekcyjnie .... Henryk